Κάλεσμα Μητσοτάκη και Θεοδωρικάκου σε αθλητικούς φορείς για κατάθεση προτάσεων κατά της οπαδικής βιας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Τάκης Θεοδωρικάκος θα καλέσει τις επόμενες ημέρες όλων των εμπλεκομένων, τα κόμματα και οι αθλητικές ομάδες να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την εξυγίανση του χώρου και να παραμείνουν σε διαρκή επαφή για να ξεριζώσουν τα κακοποιημένα στοιχεία από τα γήπεδα και τους αθλητικούς χώρους, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Συνέχεις ελέγχους στους συνδέσμους φιλάθλων προανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος επισημαίνοντας ότι όσοι λειτουργούν παρανόμως θα κλείνουν, μετά το μπαράζ ελέγχων χθες και σήμερα σε Αττική και Θεσσαλονίκη.«Πολιτεία και αθλητικοί παράγοντες οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να μπει τέλος στο χουλιγκανισμό μέσα και έξω από τα γήπεδα. Είναι ζήτημα πολιτισμού και ανθρωπιάς», ανέφερε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Ο πρωθυπουργός και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα καλέσουν τις επόμενες ημέρες όλους τους εμπλεκομένους, κόμματα και αθλητικές ομάδες να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την εξυγίανση του χώρου και να παραμείνουν σε διαρκή επαφή για να ξεριζώσουν τα κακοποιά στοιχεία από τα γήπεδα και τους αθλητικούς χώρους.

gazetta