Διονύσης Δηλές: “Μουσική η μαγική στιγμή που δημιουργεί συναισθήματα”

Μετά τον Κώστα Αρμενόπουλο, επικοινωνία είχαμε με τον στιχουργό Διονύση Δηλέ, όπου κάναμε συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

“Διονύση θα σου αναφέρω μερικές λέξεις και θα μου πεις τι σημαίνουν για εσένα:

 1) Έμπνευση… Η στιγμή που μπορεί να αλλάξει όλη η ζωή ενός ανθρώπου ( Η έμπνευση είναι η κινητήριος δύναμη για να πραγματοποιηθεί κάτι σημαντικόστη ζωή μας, αν δεν είχαν την έμπνευση της στιγμής όλοι αυτοί οι  σημαντικοί άνθρωποι, ας πούμε της τεχνολογίας, πολλά στη ζωή μας θα ήταν ακόμα σε άλλη φάση)…!!!

2) Μουσική -Στίχος… Η μαγική στιγμή που δημιουργείς συναισθήματα ( Νιώθω εκείνες τις στιγμές ότι φτιάχνω το συναίσθημα σε κάποιον άλλο άνθρωπο που θα ταυτιστεί με το τραγούδι μου, θα του δώσω αυτό που θέλει για να εκφράσει τα συναισθήματα του) …!!!

3) Προβολή… Η επιβράβευση των κόπων μας με τον Κώστα (Η δύναμη που μας έδωσε ο κόσμος να κάνουμε το μουσικό αυτό ταξίδι με τον Κώστα και η επιτυχία του Κώστα είναι και δική τους)…!!!

4) Οικογένεια… Η εκπλήρωση της αποστολής του ανθρώπου στη ζωή (Η γυναίκα μου η Μαρκιανή,  τα παιδιά μου ο Άκης και ο Θωμάς, ότι καλύτερο μου έδωσε ο θεος στη ζωή μου, δεν τους αλλάζω με τίποτα)…!!!

5) Αρμενόπουλος… Ο φίλος μου, ο κολλητός μου, Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ (οικογένεια ο Κώστας, από την πρώτη στιγμη, θα είμαι δίπλα του πάντα όπως εκείνος σε μένα, είναι το 5 μέλος της οικογένειας μου)…!!!

6) ΑΕΚ… (Α)γάπη (Έ)ρωτας (Κ)αψούρα… (Ά)λλη (Ε)ντελώς (Κ)ατάσταση (Μεγάλα τα συναισθήματά για την ομάδα της καρδιάς μου, μπορώ να μιλάω ώρες για εκείνη…!!!

7) Νέα Ιωνία… Η πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα και εργάζομαι, η πόλη του Στέλιου Καζαντζίδη, του Παντελή Παντελίδη και άλλων μεγάλων καλλιτεχνών από όλους τους χώρους των τεχνών, την αγαπώ γιατί είναι η ζωή μου εδώ και 46 χρόνια  (λέω και την ηλικία μου οχι σαν μερικούς μερικούς, ονόμα δε λέω αλλά εδώ και 6 χρόνια, που τον γνώρισα  έχει μείνει στα 35 )

8) Μα Σε Περιμενα… Το πρώτο μου τραγούδι που έχει το όνομα μου  (υπάρχουν και άλλα πολύ γνωστά, άλλων τραγουδιστών, που έγραψα πιο παλιά (ομως δεν ήθελα να έχουν το όνομα μου γιατί ντρεπόμουν) το ξεπέρασα αυτό…!!! 

9) Ταξιδεύω… Ο δρόμος της διαφυγής (Η αγάπη μου για τα ταξίδια είναι μεγάλη, δώσε μου την αφορμη και μπορώ να ταξιδευω ασταμάτητα)…!!!

10) Όνειρο ζωής… Τα μεγάλα μου όνειρα τα εκπληρωσα σχεδόν όλα και ειδικά με τη δημιουργία της οικογένειας μου (Ενα από τα 2-3 και μεγαλύτερο από αυτά που έμειναν ειναι να πάω στην Ιαπωνία κάποια στιγμή… ΟΣΑΚΑ)…!!!”