Κόντρα Γεωργιάδη – Σβέρκου: «Όταν κόρη υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ πήρε 130.000 ευρώ για ταινία, δεν μίλησε κανείς» – «Ντροπή σας».

«Το ότι ο Τσίπρας δέχεται τα τσίγκινα σωβρακάκια αυτό κρίνει τον Τσίπρα και τον Σβέρκο και όλους αυτούς», επισήμανε ο υπουργός Ανάαναφερόμενος στον Παύλο Πολάκη, υπογράμμισε ότι «εμείς δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρχε περίπτωση ποτέ στην ΚΟ της ΝΔ να πάει βουλευτής μας στο εντευκτήριο της Βουλής να βρει έναν πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ και να του πει να φορέσει τσίγκινο σωβρακάκι και να μείνει στην ΚΟ; Θα είχε φύγει το ίδιο δευτερόλεπτο. Γιατί η χυδαιότητα, οι ύβρεις, η αμετροέπεια και η ομοφοβία δεν μπορούν να έχουν καμία σχέση με τη ΝΔ. Το ότι ο Τσίπρας δέχεται τα τσίγκινα σωβρακάκια αυτό κρίνει τον Τσίπρα και τον Σβέρκο και όλους αυτούς».

Στη συνέχεια απευθυνόμενος στον διευθυντή του avgi.gr, Νίκο Σβέρκο, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων είπε ότι «μας το παίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ κόμμα του gay pride και των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων και για το «τσίγκινο σωβρακάκι» δεν είπε τίποτα κανένας που είναι το πιο ομοφοβικό σχόλιο που έχει ακουστεί ποτέ στη Βουλή. Για τέτοιους ανθρώπους μιλάμε, τέτοιους υποκριτές».

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Άδωνι Γεωργιάδη εάν θα πει τίποτα για την Κεραμέως και ο υπουργός εκνευρισμένος, απάντησε «όταν με ρωτήσετε θεσμικά και ήρεμα και όπως πρέπει σε έναν υπουργό, θα σας απαντήσω κύριε με… τα τσίγκινα σωβρακάκια που σας αρέσουν και δεν είχατε μια κουβέντα να πείτε γι’ αυτό. Ντροπή σας, που το παίζετε και ανθρωπιστές».

Άμεση ήταν η απάντηση από τον Νίκο Σβέρκο ο οποίος του είπε, «ντροπή σε εσάς που κάνετε δουλειές με τον καθέναν». Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνέχισε να φωνάζει «ντροπή σας που δεν είπατε τίποτα και έχετε τα μούτρα να βγαίνετε και στην τηλεόραση».

Ο Νίκος Σβέρκος, είπε «πάμε τώρα να δούμε ποιος έχει τα μούτρα και βγαίνει στην τηλεόραση και τον ρώτησε για την «Ελληνική Αγωγή» και τη συμφωνία με το υπουργείο Παιδείας. Συγκεκριμένα τον ρώτησε εάν δεν εμπιστεύεται αρκετά τους καθηγητές ότι μπορούν να κάνουν επαρκώς τα μαθήματα αρχαίων ελληνικών και ιστορίας στους μαθητές.

«Δεν ντρέπεστε εσείς, ένας υπουργός Ανάπτυξης να κάνετε πρακτικές κέντρου αδυνατίσματος;», πρόσθεσε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε ότι δεν κατάλαβε την ερώτηση και ο Νίκος Σβέρκος υπογράμμισε πως «διαφημιστής είστε, τηλεπλασιέ πολλά χρόνια, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνετε».

Υποκριτές στον ΣΥΡΙΖΑ, όταν κόρη υπουργού πήρε 130.000 για ταινία, δεν μίλησε κανείς
Ο υπουργός, απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου, είπε πως στον ΣΥΡΙΖΑ είναι υποκριτές γιατί κόρη υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ πήρε 130.000 ευρώ για να γυρίσει μία ταινία, κανείς από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε ποτέ κουβέντα για το αν ένας υπουργός είναι σωστό η κόρη του να παίρνει 130.000 ευρώ για να κάνει ταινία. Όμως τους πειράζει δήθεν μία δωρεάν υπηρεσία την οποία έχουν πάρει άλλοι 450 εκπαιδευτικοί φορείς στην Ελλάδα.

Δεν το λέω ως καταγγελία, αναδεικνύω την υποκρισία τους
Ωστόσο ο κ.Γεωργιάδης ξεκαθάρισε πως δεν το είπε ως καταγγελία αυτό για την κόρη. «Δεν λέω ότι κακώς τα πήρε. Η κυρία νόμιμα τα πήρε και μπορεί να έκανε και πολύ καλή δουλειά. Αναδεικνύω την υποκρισία τους».

Ο κ. Γεωργιάδης αναφερόταν στην κόρη του Γιάννη Δραγασάκη, πρώην αντιπροέδρου και υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είχε λάβει χορηγία 130.000 ευρώ από το Ελληνικό Κέντρο Κινηµατογράφου, για την ταινία Η διπλανή µου» («Cosmic Candy»).