Κορονοϊός: Καζάνι που «βράζει» το νοσοκομείο της Χαλκίδας – Νέος θάνατος σήμερα


Άλλος ένας θάνατος από covid σημειώθηκε χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας και συγκεκριμένα στην κλινική ήπιας νοσηλείας.Άλλος ένας θάνατος από covid σημειώθηκε χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας και συγκεκριμένα στην κλινική ήπιας νοσηλείας.
Πρόκειται για έναν άνδρα 89 ετών, από την Ερέτρια, ο οποίος είχε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα και είχε εισαχθεί στην κλινική covid στις 10 Φεβρουαρίου, ενώ ήταν ανεμβολίαστος.

Το τελευταίο διάστημα οι θάνατοι από κορωνοϊό στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας είναι ιδιαίτερα αυξημένοι, αφού και την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου άλλοι δύο συμπολίτες μας έχασαν τη ζωή τους από covid. Συγκεκριμένα πρόκειται για μία 80χρονη από την Χαλκίδα και έναν 67χρονο που είχε μάλιστα μεταφερθεί από το νοσοκομείο της Θήβας. Και οι δύο ασθενείς ήταν ανεμβολίαστοι.

Να αναφέρουμε εδώ, ότι από την 1η Φεβρουαρίου μέχρι και χθες, 15 Φεβρουαρίου, σε ΜΕΘ και κλινική covid του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας έχουν σημειωθεί 18 θάνατοι.

Από αυτούς, οι 16 είναι από την Εύβοια και δύο από τη Θήβα. Επτά από τους ασθενείς που κατέληξαν ήταν γυναίκες και έντεκα ήταν άνδρες, ενώ εμβολιασμένοι ήταν μόνο οι δύο εξ αυτών.