Ψηφιακή Κοινωνία»: Τι θα περιλαμβάνει η πλατφόρμα που ετοιμάζει το ΚΙΝΑΛ.Θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα


Ψηφιακή πύλη μέσω της οποίας θα έχουν άμεση επαφή με πολίτες αλλά και μέλη του κόμματος ετοιμάζουν η πλατφόρμα θα ονομάζεται «Ψηφιακή Κοινωνία» και θα είναι χωρισμένη σε διάφορες ενότητες, μεταξύ των οποίων θα υπάρχει και το «ψηφιακό κίνημα».

Μέσω αυτής της ενότητας θα μπορούν όσοι το επιθυμούν να εγγράφονται μέλη του κόμματος ενώ όσοι επιθυμούν θα μπορούν να συνδράμουν με δωρεές.

Η πλατφόρμα αυτή αποτελεί το έναυσμα για την πλήρη ψηφιοποίηση των λειτουργιών του Κινήματος και έχει σκοπό να δώσει φωνή στα μέλη και τους φίλους της παράταξης. Η διαδικτυακή πλατφόρμα αναμένεται να είναι έτοιμη μέσα στον Φεβρουάριο και λειτουργεί στο πλαίσιο της αυτοοργάνωσης του κόμματος.

Παράλληλα, θα γίνονται εκδηλώσεις και workshops τα οποία θα είναι ανοιχτά στο κοινό. Θα απευθύνονται κυρίως στις νεότερες ηλικίες, μάλιστα μια από τις πρώτες εκδηλώσεις θα αφορά τον ψηφιακό κόσμο αλλά και τους νέους κάτω των 35 ετών.

Οι χρήστες θα μπορούν να συνδεθούν μέσω της google αλλά και μέσα από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και θα καταθέτουν την άποψη και την γνώμη τους.

Την επόμενη εβδομάδα η πλατφόρμα αναμένεται να παρουσιαστεί στα στελέχη της και στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Υπεύθυνος για το ψηφιακό εγχείρημα είναι ο Γιώργος Καραμανώλης ο οποίος, μαζί με στενούς συνεργάτες του προέδρου, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ανασύστασης του ψηφιακού κόμματος.