Αποστομωτικό ποστάρισμα στο face book στην Ζαχάρωβα-Γκεμπέλωβα!!! Κυρία Ζαχάροβα 🇷🇺…..


Η «κοινή μας ιστορία», όπως την αποκάλεσες , ξεκινάει από τον κύριο που βλέπεις στην φωτογραφία : ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Β’ ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟΣ , αυτοκράτορας του ελληνικού Βυζαντίου της δυναστείας των Μακεδόνων (975-1025)…..
🇬🇷🛡Είναι ο μεσαιωνικός Έλληνας αυτοκράτορας που σας έκανε ανθρώπους από άγρια θηρία που ήταν οι πρόγονοι σας περιπλανώμενα στις στέπες , στα δάση & στα βουνά της σημερινής Ουκρανίας & νότιας Ρωσσίας που κατοικούντο οι παραλίες τους από την αυγή της ανθρώπινης ιστορίας από Έλληνες = Αργοναυτική εκστρατεία = Ιάσωνας = χρυσόμαλλο δέρας!!…..
🇬🇷🛡Είναι η αδελφή του Άννα η Πορφυρογέννητη που την προσέφερε ως σύζυγο του πρώτου κοπαδάρχη σας τσάρου Βλαδίμηρου Α’ , και η οποία βάφτισε τους προγόνους σας & τον σύζυγο της στα παγωμένα νερά του βορειότερου ελληνικού ποταμού Δνείπερου δίδοντας σας πολιτιστική ταυτότητα , εθνική συνείδηση & ψυχική εξημέρωση μέσω του προσηλυτισμού σας στην ορθόδοξη χριστιανική πίστη !!!….
🇬🇷🛡Είναι εκείνος που σας οργάνωσε σε κράτος στέλνοντας εκατοντάδες μηχανικούς , νομομαθείς , λογοθέτες ( οικονομολόγους της εποχής ) , ιερείς , γιατρούς , δασκάλους, στρατιωτικούς μαθηματικούς & πάσης φύσεως ειδικούς & επιστήμονες …….από περιπλανώμενο κοπάδι άγριων ζώων της παγωμένης στέπας σας έκανε κράτος …..
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΥΡΙΑ ΖΑΧΑΡΟΒΑ!!! 🇬🇷🇷🇺
Μόνο που ο Ελληνισμός είχε αλλά 3000 χρόνια ιστορία πολιτισμού πριν το σημείο μηδέν που ξεκινάει η δική σας ιστορία …. ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ !!!
Μήπως ξεχάσατε τα διαχρονικά ιστορικά πουλήματα της κοινής μας ιστορίας ;;

  • τα ορλωφικά ;;
  • την προδοσία στον Λάμπρο Κοτσώνη ;;
  • την προδοσία στον Αλέξανδρο Υψηλαντη ;;
  • την στήριξη στον Κεμάλ
  • την υποδαύλιση εμφυλίου & μετά πούλημα στο ΚΚΕ ;;
    • ακόμη & σήμερα τον συνεταιρισμό με τον σουλτάνο , τους S-400 & τον εφοδιασμό του με πυρηνική τεχνογνωσία ;;
      Να συμπληρώσω μόνο εγώ την ονομασία της κατεχόμενης Κύπρου ως Τουρκική δημοκρατία της Β. Κύπρου και την απόλυτη αποδοχή της απαράδεκτης μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί…
      Κείμενο Κυριάκος Φώτιος Χουσέας
      Από ανάρτηση της εκλεκτής φίλης μου
      Γεωργίας Δελαπόρτα