Παρανομία μετά αλαζονείας από τον Χαράλαμπο Τσώκο!


με παρατηρητή τον Γιώργο Ψαθά
Όταν το να χρησιμοποιείς και να οδηγείς φορτωτή ενός Δήμου, χωρίς να είσαι εργαζόμενος με την ιδιότητα του οδηγού βαρέος οχήματος και χωρίς να έχεις δίπλωμα οδήγησής του, (ασχέτως εάν ξεχιονίζεις τον δρόμο) είναι παράνομο και επικίνδυνο.
Γι’ αυτό, προκαλεί η αυθάδεια έναντι της νομιμότητας και η αλαζονεία του αντιδημάρχου Γραφείου Κίνησης του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, Χαράλαμπου Τσώκου.
Όχι μόνον δεν διέψευσε (και πως;) την ιδίοις όμμασι διαπίστωση και σχετική έγγραφη καταγγελία του προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Εύβοιας και διευθυντή Διοίκησης του εν λόγω Δήμου, Δημήτρη Βοργιά.
Αλλά παρουσίασε εαυτόν ηρωικά ως πανταχού παρόντα, με κάθε μέσο και κάθε τρόπο προς εξυπηρέτηση των πολιτών… Που κατά-διώκεται, από ανθρώπους «του γραφείου και της θεωρίας»…
Επιχειρώντας την αλχημεία, να μετατρέψει την παρανομία σε …ψήφια!…
Δεδομένου ότι ο ίδιος αδυνατεί να αντιληφθεί το πρόβλημα, είναι ο δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς που θα έπρεπε να του το εξηγήσει.
Όμως ο δήμαρχος, δεν έβγαλε κουβέντα!
Αντίθετα, ο αντιδήμαρχος τον χρησιμοποίησε μέσω social media, αναρτώντας κοινή φωτογραφία, γράφοντας «καληνύχτα σας», στέλνοντας μήνυμα ότι η νομιμότητα δεν τον αφορά και δεν τον ακουμπάει γιατί έχει πλάτες δημαρχιακές…
[ Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το evia-allright.gr:
«Ο μόνος βέβαια που δεν έχει βγάλει άχνα ούτε έχει πάρει θέση στο θέμα ως συνήθης πρακτική του είναι ο δήμαρχος κος Ψαθάς, όπως βέβαια είχε κάνει και το προηγούμενο καλοκαίρι με τη περίπτωση πιθανής ρευματοκλοπής επιχείρησης (για την οποία έχει κατατεθεί μήνυση και εκκρεμεί η εκδίκασή της) στην οποία συμμετέχει και ο ίδιος ο αντιδήμαρχος, από το κοινοτικό κτήριο των Καθενών.
….. Δήμαρχε για τις ψήφους δεν θυσιάζουν τα πάντα…!!!»
Το ότι ο Γιώργος Ψαθάς ακόμη και μετά από αυτήν την αναφορά δεν νιώθει την ανάγκη να ξεκαθαρίσει τη θέση του, καθιστά ακόμη πιο προβληματικό και σύνθετο το τι συμβαίνει στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων και πως το αντιμετωπίζει η Δημοτική Αρχή… ]The Polis Project
@thepolisproject · Εταιρεία ειδησεογραφικών υπηρεσιών/παραγωγής περιεχομένου μέσων.