Η Σοφία Νικολάου στον τελικό κυπέλου της Εύβοιας

Τον τελικό κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εύβοιας παρακολούθησε η Σοφία Νικολάου, η οποία βρέθηκε την Τετάρτη 13 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο της ευβοϊκής πρωτεύουσας, όπου διασταύρωσαν τα ξίφη του η Νέα Αρτάκη και η Χαλκίδα.

Η Ευβοιώτισσα πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής απόλαυσε την υπέροχη ατμόσφαιρα και το φίλαθλο πνεύμα που διακατείχε τον εξαιρετικό αγώνα, τον οποίο τελικά κέρδισε η Νέα Αρτάκη με σκορ 1-0.

Η κα. Νικολάου, αφού συνεχάρη τους Προέδρους των δύο συλλόγων, τον Γιάννη Βαγιάννη της νικήτριας ομάδας και τον Βασίλη Καρλατήρα της φιναλίστ, άκουσε τις σκέψεις τους για τους τρόπους βελτίωσης των αθλητικών υποδομών του νησιού, και την ανάγκη στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Κατά τη συζήτηση η κα. Νικολάου τόνισε ότι «η πατρίδα μας έχει πλούσια αθλητική ιστορία και μεγάλες διακρίσεις, γι’ αυτό και πρέπει να βοηθήσουμε όλοι ώστε τα παιδιά μας να ασχοληθούν με τον αθλητισμό».

Κατά την παραμονή της στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου, την κα. Νικολάου πλησίασε και πλήθος φιλάθλων που της εξέφρασαν την στήριξη τους για την υποψηφιότητάς της στις επόμενες βουλευτικές εκλογές όποτε αυτές γίνουν.