Σίμος Κεδίκογλου : Δίπλα στην τοπική αυτοδιοίκηση !!!

Στα Ψαχνά βρεθηκε ο Σίμος Κεδίκογλου όπου συναντήθηκε με πολιτικούς του φίλους,όπου παρεβρέθηκαν πάνω από 70 άτομα γεγονός που δείχνει  τους δυνατούς δεσμούς που διατηρεί ο υφυπουργός με τον λαό της Ευβοιας και δη του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων !!!

Πρώτη θέση σε αυτή την συνάντηση είχαν οι άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης αφου ουκ ολίγοι ήταν αυτοί που παρεβρέθηκαν και μίλησαν με τον υφυπουργό για τα προβλήματα που απασχολούν τον τόπο τους .

Ο Σίμος τους άκουσε μίλησε μαζί τους εδειξε να  τους κατανοεί και έδωσε νέο ραντεβού μαζί τους είτε στο υπουργείο είτε στα τοπικά διαμερίσματα του δήμου έτσι ώστε να δωθούν λύσεις από κοινού στα προβλημάτα τους !!!

Οι ανθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης που παρεβρέθησαν στην συγκέντρωση ήταν : 

Ο Αντιπεριφερειαρχης επιχειρηματικότητας Κος Ευάγγελος Κούκουζας

Ο Αντιδήμαρχος Κος Πέτρος Κορώνης 

Ο Πρόεδρος του Δημ Συμβουλίου Κος Σπύρος Ραπτάκης 

Οι Δημ Συμβουλοι :

Βασίλειος Ηλιάδης ,Τζάθα Γεωργία,Αντώνιος Βουρδανος,Βασίλειος Σιμιτζής .

Οι πρόεδροι τοπικών διαμερισμάτων :

Ψαχνών : Μιχάλης Καλαβρής

Πάλιουρα : Κων/νος Μάλλιαρης & Κατερίνα Μπουροδήμου 

Μίστρου : Ηρακλής Τσώκος

Μακρυκάπας: Γκίγκας Νικόλαος

Τριαδας : Βάσω Σαρρή 

Νεροτριβιάς: Γεώργιος Μπαγκούτης 

Ενώ αυτοί που δε μπόρεσαν να παρεβρεθούν  λόγω άλλων υποχρεώσεων επικοινώνησαν με τον υπουργό και αφού τον ευχαρίστησαν για τη πρόσκληση έδωσαν ραντεβού στο υπουργείο για να  ακούσει  από τους ίδιους τα προβλήματα που τους απασχολούν .

Ο Σίμος έδωσε υπόσχεση η επόμενη συνάντηση να γίνει σύντομα  στη περιοχή της Δίρφυς όπου και θα συνομιλήσει με τους ντόπιους και θα ακούσει τα προβλήματα τους.

Βέβαια από οτι φαίνεται οι εκλογές πλησιάζουν και ξαφνικά όλοι θα ξαναθυμηθούν να μας δούν μετά από τέσσερα χρόνια και να μας πουν πόσο μας αγαπούν και μας νοιάζονται , μόνο που ο υπουργός δεν ανήκει σε αυτή τη κατηγορία αφού είχε έντονη παρουσία και επαφή με τον κόσμο αυτά τα 3 χρόνια με ένα δραστήριο γραφείο και με παρεμβάσεις στη κυβέρνηση εξασφαλίζοντας εγκρίσεις χρηματοδοτήσεων έργων για την Ευβοια αναγκάζοντας ακόμα και τους Συριζαίους δημάρχους να τον ευχαριστούν δημόσια .