Ο Αθανάσιος Τάρτης στο 1ο Φεστιβάλ γαστρονομίας στη Χαλκίδα

Το ζητούμενο των τοπικών παραγωγών και επιχειρηματιών που συμμετείχαν στο 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας στη Χαλκίδας, δεν είναι απλά να οι επισκέψεις στα περίπτερά τους, αλλά η έμπρακτη στήριξη από θεσμικούς και πολιτικούς παράγοντες, που έχουν λόγο στα κέντρα αποφάσεων, προκειμένου να ανοίξουν δρόμοι για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεών τους και την ανάπτυξή τους.

Ένας εξ αυτών που το έχει αποδείξει πως στηρίζει τις επιχειρήσεις του τόπου του, είναι και ο Θανάσης Τάρτης. Βάζοντας πλώρη για τη βουλή, ως υποψήφιος στις εθνικές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ο γνωστός δικηγόρος, γνωρίζει καλά πως πέραν των υποδομών, αυτό που πρέπει να διεκδικήσει για την Εύβοια, είναι στήριξη της παραγωγικής και επιχειρηματικής δράσης. Τις προηγούμενες ημέρες επισκέφτηκε το Φεστιβάλ και συνομίλησε με τους τοπικούς επιχειρηματίες.

Δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους διοργανωτές και τους αρωγούς της προσπάθειας. Άλλωστε, όπως δήλωσε και ο ίδιος είναι πολύ σημαντικό να στηρίζουμε δράσεις που διαφημίζουν την περιοχή μας. Στο πλευρό του είχε την ήρεμη δύναμη, Ελεονώρα Παπανικολάου, η οποία αποτελεί στενή συνεργάτιδά του, στον προεκλογικό του αγώνα.