Με πρωτοβουλία του Σίμου Κεδίκογλου, ξεκινούν άμεσα οι εργασίες αποκατάστασης στο Δημοτικό Σχολείο Λίμνης Ευβοίας από την εταιρεία ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ 

Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σίμου Κεδίκογλου, ξεκινούν άμεσα οι εργασίες αποκατάστασης των υλικών ζημιών στο Δημοτικό Σχολείο Λίμνης Ευβοίας, στον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, που είχε πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2021. 

Το αίτημα για αποδοχή χορηγίας σχετικά με την ως άνω ανοικοδόμηση που υπέβαλε ο Υφυπουργός προς την ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, Ελληνική Βιομηχανία Χαλκού και Αλουμινίου Α.Ε. (ELVALHALCOR) έγινε δεκτό από τη Διοίκηση της εταιρείας. Στην απαντητική επιστολή της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ προς τον κ. Κεδίκογλου, αναφέρεται ότι ο κύριος όγκος των εργασιών θα υλοποιηθεί άμεσα και πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. 

Ο Υφυπουργός ευχαρίστησε τη Διοίκηση της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ για την άμεση ανταπόκριση, δεδομένου ότι η Ελληνική Βιομηχανία Χαλκού και Αλουμινίου Α.Ε., εκφράζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το έργο ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας, καθώς στηρίζει έμπρακτα τις τοπικές κοινότητες και συμβάλλει ένθερμα σε πρωτοβουλίες και δράσεις με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη. 

  • Επισυνάπτεται η Επιστολή της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ