Ραπτάκης «Ο Φραντζής κάνει τα γνωστά του σόου»!!!

Ένας υπολογιστής δήθεν εξαφανισμένος, που τελικά είχε σταλεί για αναβάθμιση, ένα αίτημα προς το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων, που υποβλήθηκε καθυστερημένα στη λήξη της συνεδρίασης και μια ιστορία επαναλαμβανόμενη, για δημιουργία εντυπώσεων.

Το μόνο που έλειπε από αυτό το ωραίο οικογενειακό κλίμα στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Διρφύων – Μεσσαπίων, ήταν τα πυροτεχνήματα. Αν και κατά κάποιο τρόπο κι αυτά έπεσαν, αλλά ήταν τζούφια. Για την ιστορία ο κ.Ανδρέας Φραντζής, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του Γιώργου Ψαθά και νύν ανεξάρτητος που επιθυμεί να διεκδικήσει το θώκο του Δημάρχου, θέλησε να υποβάλει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο ένα αίτημά του.

Όμως ζήτησε το λόγο, αφού ο Πρόεδρος του σώματος είχε κηρύξει τη λήξη της συνεδρίασης. Δεν χρειάστηκε και πολύ για να αντιδράσει έντονα και να καταγγείλει τη φίμωσή του… Ωστόσο σύμφωνα με τον κ.Σπύρο Ραπτάκη, ο συνάδελφός του, έμπειρος των δημοτικών πραγμάτων, όφειλε να τηρήσει τη διαδικασία.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου «Θα έπρεπε να τηρήσει τη νόμιμη διαδικασία και να έχει υποβάλει το αίτημά του στο Προεδρείο, ώστε να ενταχθεί στα ημερησίας διάταξης θέματα και να συζητηθεί στη συνεδρίαση. Αντ’ αυτού, την ώρα που έληξε το Δημοτικό Συμβούλιο, θέλησε να πάρει το λόγο. Είναι τα γνωστά σόου του κ.Φραντζή για δημιουργία εντυπώσεων».

Δε ξεχνιόνται οι βαρύγδουπες δηλώσεις παλιότερα που ζητούσε τον πολιτικό θάνατο των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας την ίδια στιγμή που ξημεροβραδιαζοταν στα πολιτικά τους γραφεία !!! Ενώ το παιζε και θύμα λέγοντας ότι αν έπαιρνε δυσμενής μετάθεση αιτία θα ήταν η Νέα Δημοκρατία ,εκ του ασφαλούς ολα αυτά βέβαια αφού ο ανακριτικός υπάλληλος γνώριζε ότι μετάθεση σε εκλεγμένο δημ. σύμβουλο σε απομακρυσμένες περιοχές απαγορεύονται…!!!

Σχετικά με την καταγγελία του, ότι «εξαφανίστηκε» υπολογιστής από γραφείο υπηρεσίας του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων, από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής υποστηρίχτηκε πως είχε σταλεί για αναβάθμιση και ήδη βρίσκεται πάλι στη θέση εργασίας!

Στη φωτογραφία, φαίνεται το αίτημα του κ.Φραντζή.