Στη Χαλκίδα η Σοφία Νικολάου για τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου, προστάτη του Αστυνομικού Σώματος

Τη δοξολογία – αρτοκλασία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό, Αγίου Δημητρίου Χαλκίδας, προς τιμήν του μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, παρακολούθησε η Σοφία Νικολάου.

Η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία βρέθηκε στην Μητρόπολη και στη συνέχεια μετέβη στο ξενοδοχείο «Παλίρροια» όπου έγινε η δεξίωση προς τιμή των αστυνομικών που σήμερα γιορτάζουν.

Η κ. Νικολάου είχε θερμή συνομιλία με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδας, κ. Χρυσόστομο, με τον διευθυντή της Αστυνομίας Εύβοιας, Ταξίαρχο Αθανάσιο Γερογιάκομο καθώς και με άλλους παρευρισκόμενους.

Σε δήλωσή της με αφορμή τη γιορτή η υποψήφια βουλευτής και πρώην γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής τόνισε: «Μεγάλη γιορτή σήμερα για την Ελληνική Αστυνομία. Τιμούμε τις γυναίκες και τους άνδρες του Σώματος, τους συνοριοφύλακες και το πολιτικό προσωπικό.

Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να μιλάμε για ασφάλεια και δημόσια τάξη.

Χιλιάδες αστυνομικοί εργάζονται υπό δύσκολες και αντίξοες συνθήκες προκειμένου εμείς και οι οικογένειές μας να απολαμβάνουν το αίσθημα της ασφάλειας. Εκεί οι λίγοι αστυνομικοί που παρανομούν, οι επίορκοι που εμπλέκονται σε εγκληματικές πράξεις, δεν έχουν καμιά θέση στο Αστυνομικό Σώμα.

Εμείς ως πολιτικοί οφείλουμε να παρέχουμε στην Ελληνική Αστυνομία την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή και το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό προκειμένου να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους. Χρόνια πολλά σε όλους».