Σ.Κεδίκογλου: Το «Όχι» των Ελλήνων είναι σταθερή απάντηση σε όποιον αμφισβητεί την εδαφική μας ακεραιότητα 

Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα, γιορτάστηκε και φέτος η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη της Χαλκίδας στην Π.Ε. Εύβοιας.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Βουλευτής Ευβοίας κ. Σίμος Κεδίκογλου ο οποίος στις δηλώσεις του έστειλε ηχηρό μήνυμα απέναντι σε κάθε μορφή αναθεωρητισμού. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Σήμερα τιμούμε το έπος των προγόνων μας. Το ‘Όχι’ των Ελλήνων, είναι ιστορικό και διαχρονικό, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Το ‘Όχι’ των Ελλήνων είναι σταθερή απάντηση σε όποιον αμφισβητεί την εδαφική μας ακεραιότητα και επιβουλεύεται την εθνική μας κυριαρχία».

Ο Υφυπουργός συμμετείχε το πρωί της Εθνικής Επετείου στη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια ακολούθησε Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πλατείας Αγίου Νικολάου. Ο ΥφΑΑΤ παρακολούθησε τη παρέλαση αντιπροσωπευτικών τμημάτων μαθητών, καθώς και αναπήρων πολέμου, προσκόπων και οδηγών.

Στους εορτασμούς παραβρέθηκαν ο Μητροπολίτης Χαλκίδας κ. Χρυστόστομος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Κελαϊδίτης, η Δήμαρχος Χαλκίδας κ. Έλενα Βάκα, πολιτικοί και τοπικοί φορείς της περιοχής.