Πολιτική δραστηριότητα του ΚΚΕ στη Χαλκίδα

Συνεχίζεται τις επόμενες η πολιτική δραστηριότητα του ΚΚΕ στη Χαλκίδα με συναντήσεις του Γιώργου Μαρίνου, βουλευτή Εύβοιας και μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ με Συλλόγους Γονέων ειδικών σχολείων της Χαλκίδας και περιοδείες στελεχών του ΚΚΕ σε εμπορικούς δρόμους της πόλης.

Συγκεκριμένα:

  • Συνάντηση του Γιώργου Μαρίνου με τον Σύλλογο Γονέων των Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΕΕΚ) Χαλκίδας. Την Πέμπτη 5/1, στις 5μμ, στα γραφεία του Κόμματος στη Χαλκίδα (Σαμαρτζή 24).
  • Συνάντηση του Γιώργου Μαρίνου με τον Σύλλογο Γονέων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας, την Πέμπτη 5/1, στις 6 μμ, στα γραφεία του Κόμματος στη Χαλκίδα (Σαμαρτζή 24).
  • Περιοδεία στα εμπορικά καταστήματα της οδού Αβάντων. Σήμερα Τρίτη 3/1, στις 6μμ με επικεφαλής την Γρανέτα Τσιβίκα, μέλος της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ και δημοτική σύμβουλο Χαλκίδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση.
  • Περιοδεία στα εμπορικά καταστήματα της οδού Χαϊνά. Την Τετάρτη 4/1, στις 10πμ με επικεφαλής την Γεωργία Πύθουλα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αν. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.