Με ΣΥΡΙΖΑ, θα γεννούν και τα… κοκόρια!

Χωρίς να έχει καν αρχίσει επισήμως η προεκλογική περίοδος ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται τα πάντα στους πάντες, αυξάνει μισθούς μοιράζει δισεκατομμύρια σε συνταξιούχους, δίνει στους νέους τις δουλειές των… ονείρων τους, επανακρατικοποιεί τη ΔΕΗ και δίνει φθηνό ρεύμα και μειώνει την ακρίβεια.

Η φράση θα γεννούν και τα… κοκόρια αποτυπώνει την άκρατη υποσχεσεολογία και πλειοδοσία του ΣΥΡΙΖΑ που θυμήθηκε το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης και μοιράζει χρήμα που σύμφωνα όμως με τη Θεανώ Φωτίου θα το βρεί από τους… φόρους. Αυτούς που η κυβέρνηση Μητσοτάκη μειώνει διαρκώς από το 2019 (πάνω από 50 μειώσεις κόντρα στους 29 φόρους που επέβαλε ο Αλέξης Τσίπρας με συνεργάτη τον Ευκλείδη Τσακαλώτο)).

Μέχρι τώρα:

  1. Επανακρατικοποιεί τη ΔΕΗ, άγνωστο με ποιόν τρόπο και με τι χρήματα, και υπόσχεται μείωση της τιμής ρεύματος με αυτόν τον τρόπο…
  2. Αυξάνει τον κατώτατο μισθό στα 880 ευρώ (800 έλεγε αλλα ο φόβος να παέι τον Απρίλιο κοντά στα 780 οδήγησε σε περαιτέρω… αύξηση από  την κουμουνδούρου)
  3. Ανεβάζει το αφορολόγητο στα 10000 ευρώ όπου ήταν επί ΣΥΡΙΖΑ πριν το κατεβάσει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος που δήλωνε τότε ότι αν κατέβει το αφορολόγητο θα παραιτηθεί. Τελικά το κατέβασε ο ίδιος.
  4. Μοιράζει 2,3 δισ. στους συνταξιούχους που όμως δεν τους αφήνει έτσι αφού τους δίνει και 13η συνταξη και αυξήσεις
  5. Μοιράζει δισ για δωρεάν δημόσια υγεία και Παιδεία αλλά και για ασφαλιστικές καλύψεις (;)
  6. διπλασιάζει τα επιδόματα ενοικίων και δίνει δωρεάν σπίτια σε νέους
  7. Φερνει 35 ωρες εργασίας χωρίς μείωση αποδοχών αφού αυξήσει τους μισθούς

Και αυτά μόνο η αρχή, αφού στο τέλος της ημέρας δεν αποκλείεται να δούμε και θάλασσα στο… Μέτσοβο. Σε κάθε περίπτωση η άκρατη παροχολογία από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αναμενόμενη αφού δεν διαθέτει οποιοδήποτε όραμα και καμία πρόταση για το παρόν και κυρίως για το μέλλον της χώρας.

Οι πολίτες έζησαν τις «αυταπάτες» στο πετσί του την περίοδο 2015 – 2019 καί δύσκολα θα παρασυρθούν. Πολύ δέ περισσότερο όταν μαζί με τις υποσχέσεις αποκαλύπτεται και το σχέδιο επαναφοράς μιας τακτικής άκρατης φορολογικής αφαίμαξης ανάλογης ή και χειρότερης από αυτή που διέλυσε την μεσαία τάξη…

ΥΓ. Τα βιντεάκια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι αποκαλυπτικά της λογικής της Κουμουνδούρου