Σημαντική εκδήλωση αφιερωμένη στη Γυναίκα, διοργανώνει η Σοφία Νικολάου

Σημαντική εκδήλωση ευαισθητοποίησης, αφύπνισης και αναγνώρισης του ρόλου της γυναίκας, διοργανώνει η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Εύβοια, κ. Σοφία Νικολάου.

Στις 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η κ. Νικολάου, καλεί όλες και όλους στο Sarok Seaside Euphoria στην Χαλκίδα και ώρα 18:00.

Η εκδήλωση με θέμα «Τίμα τις Γυναίκες της Ζωής σου», δεν απευθύνεται μόνο στο γυναικείο φύλο και δεν περιορίζεται στα στενά όρια που τίθενται από την φεμινιστική πλευρά.

Είναι ταυτόχρονα μια έκκληση ανθρωπιάς και αξιοπρέπειας, μια πρόσκληση να ενώσουμε όλοι τις φωνές μας για να αντιμετωπιστούν σημαντικά θέματα της γυναικείας ύπαρξης.

Από τη θέση της στον σύγχρονο κόσμο, στην κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, μέχρι τα κρίσιμα ζητήματα της ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και του μαστού.

Ο Ογκολόγος – Παθολόγος Dr. Γεώργιος Λύπας, θα αναλύσει θέματα που αφορούν στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση βασικών μορφών του καρκίνου που χτυπούν όλο και περισσότερες νέες γυναίκες.

Αναφερόμενη στην πρωτοβουλία που αναλαμβάνει η κ. Νικολάου τονίζει: «Απευθύνω ένα κάλεσμα σε όλους, άνδρες και γυναίκες.

Στον πατέρα, τον σύζυγο, τον αδερφό, τον γιο. Να έρθουν να τιμήσουν την κόρη, τη σύζυγο, την αδερφή, τη μητέρα και πρωτίστως τη Γυναίκα.

Και να έρθουν να ενημερωθούν, να καταθέσουν προτάσεις, να συζητήσουμε όλοι μαζί και να χαράξουμε πολιτικές που θα βελτιώσουν την θέση της γυναίκας στην κοινωνία.

Ειδικά στα θέματα των καρκίνων που πλήττουν τις γυναίκες, πρέπει όλες και όλοι να ενημερωθούν για να προλάβουν.

Οι γυναίκες έχουν κάθε δικαίωμα να ζουν με αξιοπρέπεια σε ένα κόσμο που ακόμη και σήμερα διατηρεί στερεότυπα και κανόνες μιας πρωτόγονης πατριαρχικής αντίληψης.

Και είναι προσωπικά για εμένα, ζήτημα ανθρωπιάς να κάνουμε κάθε γυναίκα να αισθάνεται δυνατή και αξιοπρεπής, χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις».