Η Εύβοια έδειξε τον πρώτο! Ο Σίμος κατάφερε την μεγαλύτερη προεκλογική συγκέντρωση και έδωσε παλμό νίκης

Μετά την χτεσινή προεκλογική συγκέντρωση του Υφυπουργού στη Χαλκίδα, δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει τον πρώτο όλων στις εκλογές της Κυριακής.

Ο Σίμος Κεδίκογλου είχε στο πλευρό του την οικογένειά του, την λατρεμένη του σύζυγο και τα δύο παιδιά τους, αλλά και εκατοντάδες φίλους που ήρθαν να δηλώσουν στήριξη με την παρουσία τους απο κάθε γωνιά της Εύβοιας. Όλοι απο χτες κάνουν λόγο για την μεγαλύτερη συγκέντρωση υποψήφιου, αλλά αυτοί που γνωρίζουν και παρακολουθούν τα πολιτικά δρώμενα στο νομό, δεν εκπλήσσονται, αφού ο Σίμος έχει καταφέρει όλα τα χρόνια της πολυετούς πορείας του στη βουλή, να παραμένει δίπλα στους πολίτες έμπρακτα και ουσιαστικά.

Το αμφιθέατρο της Περιφέρειας αποδείχθηκε πολύ μικρός χώρος για όσους βρέθηκαν χτες στο πλευρό του Σίμου.

Φανερά συγκινημένος δήλωσε “Σήμερα από τη Χαλκίδα και ολόκληρη την Εύβοια, στέλνετε μήνυμα νίκης! Η Εύβοια βροντοφωνάζει ότι η χώρα απαιτεί μία κυβέρνηση που να συνεχίσει με τόλμη τις μεταρρυθμίσεις, μία κυβέρνηση με συνέπεια και σταθερότητα. Σας ευχαριστώ που με τιμήσατε σήμερα με τη παρουσία σας, σας ευχαριστώ για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας. Είμαι και θα είμαι ο Σίμος σας! Κάναμε πολλά. Μπορούμε ακόμα περισσότερα”.


Κάποιοι στο τέλος της προεκλογικής εκδήλωσης του Σίμου σχολιάσαν για τη δυναμική του “Ο Σίμος σφύριξε και… έληξε!”