Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

Στις 18 Μαΐου 2023 ο Ήλιος από τις 27° 11’ του Ταύρου θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή θα ξυπνήσει τις καλλιτεχνικές ανησυχίες μας και θα εντείνει τη φαντασία και τη δημιουργικότητά μας. Θα γίνουμε λίγο παραπάνω ευαίσθητοι, τρυφεροί και φροντιστικοί, όχι μόνο με τους δικούς μας ανθρώπους, αλλά γενικά με τους άλλους.

Επίσης, η αυξημένη διαίσθησή μας θα μας βοηθήσει να αποφύγουμε κακοτοπιές. Ταυτόχρονα, θα μας δώσει τη δυνατότητα να αντιλαμβανόμαστε ενστικτωδώς τις ενέργειες της περιρρέουσας ατμόσφαιρας λαμβάνοντας, με αυτόν το τρόπο, πολύτιμες πληροφορίες αναφορικά με το πώς πρέπει να κινηθούμε για να έχουμε τα πιο συμφέροντα για εμάς αποτελέσματα. Οι μέρες αυτές είναι κατάλληλες για να βάλουμε στόχους σχετικούς, τόσο με το προσωπικό, όσο και με το επαγγελματικό μέλλον μας καθώς και να κάνουμε τα όνειρά μας

πραγματικότητα. Ακόμα, θα βρούμε εύκολα και γρήγορα λύσεις για τα προβλήματά μας. Φυσικά, για όλους τους παραπάνω λόγους, η όψη αυτή είναι κατάλληλη σε περίπτωση που θέλουμε να προσεγγίσουμε ανώτερους από εμάς στην επαγγελματική ιεραρχία ή άτομα εξουσίας, προκειμένου να ζητήσουμε βοήθεια, μια χάρη ή να τους μεταφέρουμε τους προβληματισμούς μας.

Η αλήθεια είναι ότι η όψη αυτή θα λειτουργήσει άκρως βοηθητικά σε ό,τι αφορά την αυτοεκτίμηση και την προσωπική ικανοποίησή μας ενώ θα βρούμε πράγματα που θα μας εμπνεύσουν και θα ξυπνήσουν μέσα μας την ανάγκη να ανακαλύψουμε όλο και περισσότερα θέματα που θα εξιτάρουν τη φαντασία μας. Σε ό,τι αφορά την αισθηματική μας ζωή, η όψη αυτή μας κάνει περισσότερο ρομαντικούς και στοργικούς με το ταίρι της καρδιάς μας.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα;
Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, καθώς και του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή υπόσχεται συναισθηματική και οικονομική σταθερότητα, κάτι που θα σας βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα και να ξεπεράσετε παρελθούσες περιόδους άγχους και αβεβαιότητας. Προσοχή μόνο στις σπατάλες και στις διατροφικές υπερβολές.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα βοηθηθείτε να θέσετε μετρήσιμους, ρεαλιστικούς και εφικτούς στόχους καθώς και να πετύχετε κάποιους που ήδη έχετε βάλει. Επιπλέον, θα δείτε επιθυμίες και όνειρά σας να πραγματοποιούνται ίσως, και με την αμέριστη βοήθεια φιλικών σας προσώπων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρίσκεστε εν τω μέσω μιας περιόδου η οποία σας καλεί να έρθετε σε επαφή, να αναγνωρίσετε και, εν τέλει, να αποδεχτείτε τα πιο βαθιά σας συναισθήματα. Η διαίσθησή σας θα αποδειχθεί άκρως βοηθητική, κυρίως σε ό,τι αφορά την καριέρα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μη φοβηθείτε να κυνηγήσετε τα όνειρά σας καθώς θα συνειδητοποιήσετε ότι, κυρίως μέσα από αυτά, μπορείτε να εξελιχθείτε και να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Αρωγοί στα σχέδιά σας θα βρεθούν φίλοι και συνεργάτες σας.

ΛΕΩΝ

Εύνοια θα έχετε με την όψη αυτή σε θέματα που αφορούν την εξέλιξη της καριέρας σας και τη βελτίωση των οικονομικών και της δημόσιας εικόνας σας. Αισθηματικά, θα βιώσετε στιγμές γεμάτες έρωτα και πάθος που θα απογειώσουν τις αισθήσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα βιώσετε στιγμές ικανοποίησης και ευδαιμονίας σε ό,τι αφορά, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική σας ζωή. Εύνοια θα έχετε αναφορικά με νομικές υποθέσεις, συμβόλαια, μετακινήσεις και επαφές με το εξωτερικό.

ΖΥΓΟΣ

Θα έρθετε σε επαφή με τα βαθιά συναισθήματά σας που είχατε κρύψει «κάτω από το χαλί» και θα διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι σε ό,τι αφορά όλων των ειδών τις σχέσεις σας. Εκμεταλλευτείτε τη διαίσθησή σας και δεν θα βγείτε χαμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεδομένου ότι ευνοείται η συντροφική ζωή με την όψη αυτή, οι ευρισκόμενοι σε σχέση θα αποφασίσετε, είτε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, είστε να κάνετε κάτι δημιουργικό και ευχάριστο με το ταίρι σας. Οι υπόλοιποι θα έχετε ευκαιρίες για κατακτήσεις και ερωτικές χαρές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας απασχολήσει η βελτίωση της εμφάνισης και της ευεξίας σας ενώ η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο αρμονική και γλυκιά. Ορισμένοι θα ασχοληθείτε με την ανανέωση της διακόσμησης ή την ανακαίνιση της κατοικίας ή του γραφείου σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα σας φέρει αρκετές ευκαιρίες για εσωτερική ανανέωση, οικονομική σταθερότητα, ερωτικές επιτυχίες και ρομαντισμό. Θετικές εξελίξεις θα έχετε αναφορικά με ένα επαγγελματικό σας όνειρο. Όσοι έχετε παιδιά θα λάβετε ευχάριστες ειδήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα βιώσετε οικονομική και οικογενειακή σταθερότητα και αρμονία με την όψη αυτή. Ορισμένους θα σας απασχολήσει η αγοραπωλησία ή η οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Αισθηματικά, θα υπάρξουν ευκαιρίες, αν το επιθυμείτε, για μια επανασύνδεση.

ΙΧΘΥΕΣ

Εκμεταλλευτείτε τα επικοινωνιακά σας ταλέντα για να προωθήσετε τις ιδέες και τη δουλειά σας. Μέσα από την κοινωνικοποίηση θα γίνουν γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά. Για ένα σημαντικό θέμα σας θα έχετε ευοίωνα μηνύματα και θετικές εξελίξεις.