Αιχμηρό μήνυμα του Θανάση Τάρτη για Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ

Ο Θανάσης Τάρτης, ήταν απο τους υποψήφιους που έδωσε έναν δυναμικό αγώνα στις εθνικές εκλογές, στηριζόμενος στην επιτυχημένη επαγγελματική του πορεία, τον μεγάλο φιλικό κύκλο που έχει αποκτήσει όλα τα χρόνια, και κυρίως στο γεγονός ότι είναι απο τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έχει μείνει όλα τα χρόνια και στα πιο δύσκολα, πιστός στο κόμμα.

Όμως τα αποτελέσματα των εκλογών δεν δικαίωσαν τον αγώνα του, αφού ήρθε πέμπτος και φαίνεται πως ξάφνιασαν και τον ίδιο και αυτό γίνεται σαφές μέσα απο το μήνυμά του που ανάρτησε εχθές, με πολλές αιχμές προς την Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα αναφέρει στο μήνυμά του:

Φίλες και φίλοι,
Συντρόφισσες και σύντροφοι,
Το αποτέλεσμα των εκλογών σε προσωπικό επίπεδο δεν ήταν αυτό που περιμέναμε, αν και σε επίπεδο νομού το ΠΑΣΟΚ αύξησε σημαντικά τα ποσοστά του.
Δυστυχώς ο κομματικος μηχανισμός, κατά παράβαση καθε ηθικου κανόνα, συντάχθηκε όπως διαφαινόταν με συγκεκριμένη υποψήφια η οποια κέρδισε τις εκλογές.
Την συγχαίρω για την νίκη της!
Ευχαριστώ τον κάθε ένα και την κάθε μία σας για την ψήφο σας.
Ο κομματικος μηχανισμός κατάφερε και τον δεύτερο του στόχο, ο οποίος είναι να μην υπάρχει βουλευτής μη ελεγχόμενος.
Ας είναι! Εγώ παραμένω όπως πάντα στρατιώτης του ΠΑΣΟΚ, απλά πλέον ο στόχος μου είναι να τον απελευθερώσω από ανθρώπους που δεν ξέρουν ούτε την διαφορά μεταξύ σοσιαλισμού και σοσιαλδημοκρατίας.
Πάντα πιστός στις αρχές της 3ης του Σεπτέμβρη!!!
Καλή λευτεριά!!!