Νέοι υποψήφιοι στη δημοτική κίνηση Άμεσα του Γιώργου Σπύρου

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Σπύρου προχωράει σε συνεχή ανακοίνωση υποψηφιοτήτων της Δημοτικής Κίνησης Άμεσα.

Οι νέοι που ανακοινώθηκαν είναι:

• Μιχάλης Δεσποτάκης
Ο Μιχάλης Δεσποτάκης ασχολήθηκε με τα κοινά πριν 10 χρόνια και είχε εκλεγεί Σύμβουλος στην τοπική κοινότητα Χαλκίδας. Αποφοίτησε θεολόγος από την Ανώτατη εκκλησιαστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης και είναι Δεξιός Ιεροψάλτης στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου. Είναι παντρεμένος με την Σταματία Χαλεπά και έχουν 2 παιδιά.
Τον έχει κερδίσει η προσφορά προς τον συνάνθρωπο και σήμερα εργάζεται στον οικονομικό τομέα ως Δικτυωτής στην LR HEALTH AND BEAUTY και στον συμβουλευτικό τομέα ακίνητης περιουσίας ως συνεργάτης της NEWDEAL REAL ESTATE.

• Δημήτρης Στεφανίδης
Ο Δημήτρης Στεφανίδης κατάγεται από πολύτεκνη οικογένεια της Ν.Αρτάκης και είναι παντρεμένος με 2 παιδιά 18 & 16 ετών. Έχει σπουδάσει Οικονομικές Επιστήμες στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στα Χρηματοοικονομικά.
Η επαγγελματική του δράση εκτείνεται σε διάφορους τομείς της οικονομίας, τόσο σε επιχειρηματικό επίπεδο, όσο και σε στελέχωση εταιρειών. Ασχολείται ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό, και έχει ενεργή συμμετοχή στην ανάπτυξη ακαδημίας μπάσκετ στην Ν.Αρτάκη.

• Νατάσα Χαρίτου
Η Νατάσα Χαρίτου είναι 28 ετών, κάτοικος Αρτάκης. Έχει τελειώσει Λογιστική στο ΔΙΕΚ Χαλκίδας με πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ και ταυτόχρονα φοιτεί στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής. Σήμερα δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα.
Είναι ενεργό μέλος και ταμίας τοπικού πολιτιστικού συλλόγου της Νέας Αρτάκης.

Θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες ανακοινώσεις κι άλλων υποψηφιοτήτων.