Δυναμικά συνεχίζει τις ανακοινώσεις υποψηφίων του συνδυασμού του ο Γιώργος Σπύρου

Η δημοτική κίνηση Άμεσα με υποψήφιο Δήμαρχο, τον Γιώργο Σπύρου συνεχίζει την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.

Στη δημοτική ομάδα συμμετέχουν:

• Ελένη Κούτρα
Η Ελένη Κούτρα κατάγεται από τον Άγιο Νικόλαο (Μπούρτζι) και έχει 3 παιδιά. Είναι πτυχιούχος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΕΚΠΑ. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στα εκπαιδευτικά προγράμματα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και του Μπαχρέιν της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας στην Τανάγρα και παράλληλα ασχολείται με πιστοποιήσεις ενηλίκων σε Αραβόφωνες και Ευρωπαϊκές χώρες.

• Έφη Κορδώνη
Η Έφη Κορδώνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.
Έχει δραστηριοποιηθεί επί σειρά ετών ως μέλος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και ως ταμίας του εκπολιτιστικού συλλόγου Φάρου Αυλίδας. Δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα και στην οικογενειακή επιχείρηση εστίασης. Είναι κάτοικος Φάρου Αυλίδας.

• Αντώνης Σαββίδης
Ο Αντώνης Σαββίδης είναι ελεύθερος επαγγελματίας και έμπορος. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Το ενδιαφέρον του να αλλάξει η πόλη μας, κυρίως στην καθημερινότητά της αλλά και αναπτυξιακά, αποτέλεσε την ώθηση, να συμμετέχει στη δημοτική κίνηση «Άμεσα». Είναι κάτοικος Κανήθου Χαλκίδας.

Θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες ανακοινώσεις κι άλλων υποψηφιοτήτων.