Ο Σίμος Κεδίκογλου και η ανθρώπινη παρέμβαση για δυο μικρά αγγελούδια με σπάνιο νόσημα από την Εύβοια

Συγκινεί ο πατέρας των δύο παιδιών στην αναφορά του για τον Σίμο Κεδίκογλου

Με λόγια που ραγίζουν καρδιές αναφέρεται ο Δημήτρης Μπενίσης από την Χαλκίδα για την περιπέτεια της υγείας της κόρης του πριν από δύο χρόνια.

Εκεί που οι πόρτες αρχικά ήταν κλειστές, την λύση έδωσε ο Σίμος Κεδίκογλου.

Όπως αναφέρει ο πατέρας της μικρής Άννας Ιωάννας: «Πριν 3 χρόνια η μεσαία μου κόρη διαγνώστηκε με ένα σπάνιο νόσημα με προσδόκιμο ζωής τα 2 έτη.Πολλα εμπόδια πολλές κόντρες χτυπήσαμε πολλές πόρτες αλλά καμία δεν άνοιξε κάνεις δεν προσφέρθηκε να μας βοηθήσει. Ο κύριος Σίμος κεδικογλου ένας ανθρώπος που στάθηκε πλάι μας σε όλο τον αγώνα χωρίς να μας γνωρίζει προσωπικά έτρεξε για την κόρη μας όσο τίποτε άλλο και κατάφερε κάτι ακατόρθωτο για τα τότε δεδομένα, να μας εγκρίνουν την πολυπόθητη θεραπεία ζωής για την μικρή μας.Πριν 13 μήνες ήρθε στη ζωή ο γιος μας με την ίδια πάθηση νωτιαία αμυική ατροφια τύπου 1.Σε αυτή την περίπτωση έκανε κάτι το ακατόρθωτο για τα ελληνικά δεδομένα όπως και τα δεδομένα στην Ευρώπη και για την κοινότητα των Sma, κατάφερε κάτι που δεν έχει ξανά γινει ποτε,να χορηγηθεί στον γιο μας η θεραπεία 26 ημερών ο μικρότερος Έλληνας που έλαβε την γονιδιακή θεραπεία ημερών.


Ενα άπιαστο όνειρο για εμάς αλλά έγινε πραγματικότητα.Και η πραγματικότητα είναι ότι ο μικρός είναι ασυμπτωτικος και όλα τα οφείλουμε σε αυτόν τον άνθρωπο γιατί από την αρχή έως το τέλος ήταν πλάι μας μέχρι και σήμερα.
καλή δύναμη σας ευχόμαστε και να βοηθάτε το κόσμο όπως κάνετε έως τώρα», καταλήγει συγκινημένος από την ανθρώπινη πλευρά του πολιτικού Σίμου Κεδίκογλου.