Ωρωπός: «Έτσι γλύτωσα τον βιασμό» – Σοκάρει η περιγραφή 69χρονης

Ο 23χρονος συνελήφθη σε ένα μίνι μάρκετ, ενώ νωρίτερα είχε προσπαθήσει να βιάσει άλλες δύο γυναίκες, 70 και 72 χρόνων.

Τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε στα χέρια ενός αδίστακτου άνδρα πακιστανικής καταγωγής στην παραλία Άγιος Κωνσταντίνος στον Ωρωπό, ο οποίος αφού την ακινητοποίησε, αποπειράθηκε να τη βιάσει, περιέγραψε η 69χρονη γυναίκα που γλίτωσε την τελευταία στιγμή από την παρέμβαση ενός διερχόμενου οδηγού.

Η ίδια περιγράφοντας στο  MEGA τον τρόμο που έζησε, συγκλονίζει: «Μου κατέβαζε το κάτω μέρος του μαγιό, κατέβασε και το δικό του, είδα το όργανό του, προσπάθησε να με βιάσει, δεν πρόλαβε».

Η επίθεση έγινε σε μια ερημική παραλία, όπου η 69χρονη είχε πάει για μπάνιο. Ο 23χρονος, μόλις είδε ότι έμεινε μόνη της, την πλησίασε, την ακινητοποίησε και άρχισε να τη θωπεύει και να τη χτυπάει.

Η 69χρονη γυναίκα καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια.

«Λέω θα τελειώσει αυτό που θέλει να κάνει και ή θα με στραγγαλίσει ή θα με πνίξει, ένα από τα δύο. Δεν πίστευα ότι θα έβγαινα ζωντανή. Δηλαδή αυτήν την στιγμή που ζω, για μένα είναι θαύμα. Δεν είμαι καλά, δεν μπορώ να περπατήσω, είμαι σε κατάσταση ανάπηρη», προσέθεσε.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε στις απαραίτητες γυναικολογικές εξετάσεις.

Τριγυρνούσε αναζητώντας θύματα

Στην περιοχή Άγιος Κωνσταντίνος Ωρωπού, έχουν ξανά συμβεί παρόμοια περιστατικά.

Κάτοικος της περιοχής μιλάει στο MEGA και περιγράφει τη φρίκη που έζησε όταν αποπειράθηκαν να τη βιάσουν.

«Μέσα από τα χόρτα, ξαφνικά, πετάχτηκε κάποιος πάνω μου, δεν είχε κόσμο, δεν ήταν Σαββατοκύριακο. Έβαλα τις φωνές, ευτυχώς πέρασε ένα αυτοκίνητο».

Ο 23χρονος συνελήφθη σε ένα μίνι μάρκετ, ενώ νωρίτερα είχε προσπαθήσει να βιάσει άλλες δύο γυναίκες, 70 και 72 χρόνων.