Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη, η πρώτη γυναίκα βουλευτής της ΝΔ στην Εύβοια

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η ΝΔ θα έχει γυναίκα βουλευτή στην Εύβοια, και αυτό το προνόμιο ανήκει δικαίως στην Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη.

Τέταρτη στο ψηφοδέλτιο, με αξιοπρεπέστατη παρουσία στον προεκλογικό αγώνα και στα αποτελέσματα του Μαίου, η κ.Καραμπατσώλη μπαίνει στη βουλή, παραλαμβάνοντας την έδρα απο τον Σπύρο Πνευματικό ο οποίος μετά την δήλωσή του για τους ασθενείς με καρκίνο, προκάλεσε το κοινό αίσθημα και την έξοδό του απο τη βουλή με εντολή Κυριάκου Μητσοτάκη.

Είχε γίνει γνωστό πως στην περίπτωση που η ΝΔ κερδίσει τρεις έδρες στην Εύβοια, ο Σπύρος Πνευματικός θα παραιτηθεί και θα παραδώσει τη θέση του στην Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη η οποία ήταν η επόμενη στη λίστα.

Όπερ και εγένετο τις πρώτες πρωινές ώρες, καθότι εξελίχτηκε ένα θρίλερ με την κατανομή των εδρω΄ν στο νομό, αφού για αρκετές ώρες μετά το κλείσιμο της κάλπης, μια έδρα φαινόταν να κερδίζει το κόμμα των Σπαρτιατών στην Εύβοια. (Και σ’ αυτή την περίπτωση, θα είχαμε γυναίκα βουλευτή!)

Έτσι πλέον η ΝΔ στην Εύβοια έχει τρεις βουλευτές, τον Σίμο Κεδίκογλου και τον Θανάση Ζεμπίλη απο τους παλιούς και την Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη που αποτελεί τη νέα παρουσία.

Αν η πορεία της συνεχίσει με την ίδια αξιοπρέπεια και δυναμική, όπως την γνωρίσαμε και προεκλογικά, τότε σίγουρα θα πάει καλά στα πρώτα της βήματα στο κοινοβούλιο.