Άλλη μια δυνατή εννιάδα υποψηφίων ανακοίνωσε ο Γιώργος Σπύρου και η παράταξή του Άμεσα

Η δημοτική κίνηση Άμεσα με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Σπύρου συνεχίζει την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.

Στη δημοτική ομάδα συμμετέχουν:
• Μπουκάρας Κωνσταντίνος
Ο Κωνσταντίνος Μπουκάρας κατάγεται από το Αλιβέρι Ευβοίας. Από το 1992 είναι κάτοικος Χαλκίδας και έχει μια κόρη.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας Αρχαιολογίας, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων (Μ.Sc.) και υπ. Δρ. Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά.
Εργάζεται ως Αρχαιολόγος στο Υπουργείο Πολιτισμού. Εκτός από το στενά αρχαιολογικό έργο, έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με έργα αναπλάσεων, αναδείξεων και αναστηλώσεων.
Είναι μέλος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χαλκίδας (ΙΟΧ). Του αρέσουν ο Κινηματογράφος, το θέατρο, η μουσική, το διάβασμα, η ιστιοπλοΐα, οι πεζοπορίες κ.ά.
Ο λόγος της ενεργούς συμμετοχής στα κοινά είναι ότι τη θεωρεί κορυφαία υποχρέωση κάθε πολίτη που νοιάζεται για τον τόπο του.
Ως γονέας, θέλει να παραδώσει έναν καλύτερο Δήμο στις επόμενες γενιές.
Ως πολίτης, θεωρεί τον Α΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης, πρωταρχικό κύτταρο άμεσης δημοκρατίας.
Ως επιστήμονας, επιθυμεί να καταθέσει τις γνώσεις και την εμπειρία του, ώστε να συμβάλει στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους συμπολίτες του και ειδικότερα, στο να αποκτήσει ο Δήμος μας την πολιτιστική και πνευματική πνοή που του λείπει.

• Ζαργάνης Νίκος
Ο Νίκος Ζαργάνης είναι Διαχειριστής Πληροφοριακών Συστημάτων και Τεχνολογίας (ΙΤ Manager) και Γενικός Γραμματέας ιδιωτικών υπαλλήλων στο Εργατικό κέντρο Ευβοίας.
Είναι κάτοχος Bsc & Msc Information Technology του University Hertfordshive και έχει επιπλέον σπουδές ως Τεχνικός Δικτύων υπολογιστών.
Είναι παντρεμένος με τη θεολόγο Βάσω Τσότζολα και πατέρας ενός γιου 2,5 χρονών.
Ως νέος άνθρωπος που αγαπά το τόπο του και πιστεύει ότι δεν έχει αποκτήσει αυτά που δικαιούται, αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά. Είναι κάτοικος Βαθέος Αυλίδας.

• Καλαμάρας Αργύριος
Ο Αργύριος Καλαμάρας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα, όπου κατοικεί και δραστηριοποιείται σήμερα.
Έχει πτυχίο Εκπαιδευτικού Τεχνολόγου Μηχανικού και εργάζεται ως εκπαιδευτικός στο ΕΠΑΛ Χαλκίδας.
Η αγάπη του για την πόλη μας, τον ώθησε να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί με τα κοινά και να συμμετέχει στις εκλογές ως υποψήφιος με την παράταξη Άμεσα.

• Αϊβαλιώτη – Τουλούμη Ιωάννα
Η Ιωάννα Αϊβαλιώτη – Τουλούμη είναι παντρεμένη με τον Νίκο Τουλούμη, ο οποίος διατηρεί φανοποιείο στο Δοκό Χαλκίδας και έχουν δυο παιδιά, τον Γιώργο και την Άννα-Ειρήνη.
Σπούδασε Νοσηλευτική, έχει εργαστεί στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς» και ως γραμματειακή υποστήριξη σε καρδιολογικά και παθολογικά ιατρεία της Χαλκίδας.
Οι πρόσφατες φυσικές καταστροφές στον τόπο μας, της κέντρισαν το ενδιαφέρον να συνεχίσει τις σπουδές της στα ΙΕΚ, για την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων στην διαχείριση των καταστροφών & κρίσεων και την παροχή Α΄ βοηθειών.
Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με την διακόσμηση, τη φωτογραφία, τη μουσική και τον αθλητισμό.
Αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά μέσα από το συνδυασμό «Άμεσα», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Σπύρου, καθώς την συνδέουν κοινά στοιχεία. Η ακεραιότητα του χαρακτήρα, η ειλικρίνεια, η γνώση και η θέληση για την επίλυση ζητημάτων του τόπου μας.

• Κουρεμέντζα – Δημήτρουλα Μαρία
Είναι απόστρατος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, παντρεμένη με τον Ιωάννη Δημήτρουλα και έχουν δύο παιδιά. Διατηρούν κατοικία στην Παραλία Αυλίδας από το 1987.
Εκτός από τις θέσεις ευθύνης που έχει υπηρετήσει, έχει στη σταδιοδρομία της και τρία χρόνια θαλάσσιας υπηρεσίας σε πολεμικό πλοίο.
Από το 2015 έως και το 2020 ήταν ενεργό μέλος στο τμήμα Πρόνοιας της Ένωσης αποστράτων του Πολεμικού Ναυτικού (ΕΑΑΝ).
Διετέλεσε τρεις θητείες μέλος του ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στο σχολείο που φοιτούσαν τα παιδιά της και μια θητεία στην Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Ίλιου.
Έχει διατελέσει δύο θητείες στο σύλλογο” Ο ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ” της Παραλίας Αυλίδας, την πρώτη σαν μέλος στο ΔΣ και τη δεύτερη ως αντιπρόεδρος του συλλόγου και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων.
Έχει μάθει από τη σταδιοδρομία της στο Πολεμικό Ναυτικό να συνεργάζεται με κάθε αρμόδιο, αποβλέποντας στο καλύτερο αποτέλεσμα προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

• Τσεκούρα – Σκιάνη Κατερίνα
Η Κατερίνα Τσεκούρα – Σκιάνη κατάγεται από την Κύμη Ευβοίας, είναι παντρεμένη με 2 παιδιά (Ιωάννης 6 και Σταμάτης 3 ετών) και κατοικεί στη Χαλκίδα.
Σπούδασε στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης και εργάζεται ως Καθηγήτρια Μπαλέτου, Σύγχρονου Χορού και pilates instractor.
Η Μουσική άλλωστε κι ο χορός καλλιέργησαν τις δεξιότητες της στην επικοινωνιακή ικανότητα, την προσαρμοστικότητα σε νέες συνθήκες και δεδομένα και την ομαδικότητα.
Έχει συμμετάσχει ως χορεύτρια – performer σε παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και στο Le Conservatoire de Paris.
Είναι μέλος συλλόγων με κοινωνική δράση και στον εθελοντισμό. Χόμπι της είναι η Capoeira, το ποδήλατο κ.ά.
Ο λόγος συμμετοχής της στα κοινά, περικλείεται σε μια μόνο πρόκληση – πρόταση: «Ενεργητική συμμετοχή για να αλλάξει το σήμερα».

• Αποστόλου Αντώνης
Ο Αντώνης Αποστόλου είναι 21 ετών, γιος του δημοσιογράφου Δημήτρη Αποστόλου και της Αντιπρόεδρου του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας, Ελένης Υφαντή και κατοικεί στη Χαλκίδα.
Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος, έχει πτυχίο ψυκτικού και στην προσπάθεια του να εξελιχθεί επαγγελματικά και τεχνικά, μαθητεύει παράλληλα στο 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Χαλκίδας, για να αποκτήσει και το πτυχίο του ηλεκτρολόγου.
Από πολύ μικρή ηλικία των μόλις οκτώ (8) ετών, ασχολείται με τον Αθλητισμό και συγκεκριμένα με το Μπάσκετ.
Πρωταθλητής ΕΣΚΑΣΕ με την ομάδα παίδων της Xalkida Basket Academy το 2018 και από το 2022 είναι Διαιτητής μπάσκετ, που είναι η μεγάλη του αγάπη και προσπαθεί με ζήλο, γνώση και αφοσίωση να εξελιχθεί και να καταξιωθεί στο χώρο.

• Αμαλία Βασιλείου – Πανούση
Η Αμαλία Βασιλείου – Πανούση κατάγεται από τη Θήβα και μένει στην Παραλία Αυλίδος.
Είναι παντρεμένη με τον Θεόφιλο Πανούση, Υποστράτηγο Πεζικού ε.α.
Έχει τρία παιδιά, την Κατερίνα Πανούση φιλόλογο – γλωσσολόγο και δουλεύει στο 3ο Λύκειο Χαλκίδας. Τον Παναγιώτη Πανούση φυσικό, ζει κι εργάζεται στη Γαλλία και ασχολείται με τις ανανεώσιμές πηγές ενέργειας και τη Σοφία Πανούση που σπουδάζει στο 2ο έτος της Γαλλικής φιλολογίας.
Σπούδασε στην Hellenic American union και λογιστική στο Didacta. Έχει εργαστεί στην IMS Hellas Medical και σαν ραδιοφωνικός παραγωγός στο Radio Magic 89.9 στη Λάρνακα Κύπρου και στο ραδιοφωνικό σταθμό Top 93 στην Κω. Αυτή την εποχή ασχολείται με τα οικιακά.
Υπήρξε Αντιπρόεδρος του συλλόγου Γυναικών Παραλίας Αυλίδος και Πρόεδρος για 5 χρόνια στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων στο δημοτικό σχολείο Παραλίας Αυλίδας.
Τον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με τους παραδοσιακούς χορούς, τη λογοτεχνία και την ποδηλασία.
Πιστεύει στον εθελοντισμό και θεωρεί ότι το να ασχοληθείς με τα κοινά είναι πρωτίστως εθελοντισμός, γι’ αυτό νοιώθει υποχρέωση της να προσφέρει και να βοηθήσει τους συνανθρώπους της για να κάνουν τον τόπο τους πανέμορφο.
Είναι επικοινωνιακή οργανωτική και με ευχέρεια στις ξένες γλώσσες.

• Φρούσας – Κανατάς Εμμανουήλ
Ο Εμμανουήλ Φρούσας – Κανατάς, κατάγεται από τη Χαλκίδα και μόνιμος κάτοικος Αγ. Νικολάου (Μπούρτζι).
Είναι ιδιωτικός υπάλληλος, με εκπαίδευση ως στέλεχος υπηρεσιών ασφάλειας προσώπων και υποδομών. Παράλληλα ασχολείται με την προπονητική και ως διαιτητής taekwondo.
Είναι μέλος σε συλλόγους με κοινωνική – εθελοντική δράση και μέλος στο Δ.Σ. του Α.Σ. Ευβοϊκός Αγ.Νικολάου.
Η αγάπη για τον τόπο που μεγάλωσε και ζει, η πίστη σε νέες ιδέες, η θέληση και η όρεξη για δουλειά σε πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης, έχει την πεποίθηση ότι θα επιφέρουν το καλύτερο ανθρωπίνως δυνατόν, τόσο σε τοπικό, όσο και διαδημοτικό επίπεδο.

Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις κι άλλων υποψηφιοτήτων.