Υποψηφιος Δημοτικός σύμβουλος με την Έλενα Βάκα ο Αντιπρόεδρος ΔΕΕΠ ΕΥΒΟΙΑΣ Κώστας Γιαμαρέλος

Κωνσταντίνος Γιαμαρέλος- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Χαλκιδέων Ο Κωνσταντίνος Γιαμαρέλος είναι επιχειρηματίας. Είναι 50 χρονών.

Γεννήθηκε στο Μετόχι Διρφύων Εύβοιας. Εδώ και 30 χρόνια ζει μόνιμα στο Δήμο Χαλκιδέων και συγκεκριμένα στη Νέα Αρτάκη. Εδώ και 35 χρόνια δραστηριοποιείται με τη συλλογή, αποξήρανση και τυποποίηση αρωματικών φυτών και βοτάνων στην πολύχρονη επιχείρηση «ΞΕΡΟΒΟΥΝΙ ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΣ».

Είναι γενικός διευθυντής της επιχείρησης «ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΒΟΤΑΝΩΝ». Διατηρεί το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «DARA CLUB» στην Νέα Αρτάκη και είναι μέτοχος στη μεταφορική εταιρία «Γιαμαρέλος ΑΕ». Έχει διατελέσει πρόεδρος σε πολλά αθλητικά σωματεία. Στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας εκλέχτηκε πρώτος σε ψήφους για την ΔΕΕΠ Εύβοιας και κατέχει τη θέση του Α’ αντιπροέδρου, προσφέροντας δουλεία δίπλα στον πολίτη επί 10 μήνες στην Βόρεια Εύβοια με τον πρώην υφυπουργό Χρήστο Τριαντόπουλο. Είναι παντρεμένος με την Αγγελική Μπαρώτα και έχουν αποκτήσει δυο κόρες, την Μαρία 23 ετών και τη Σταυρούλα 20 ετών.

“Θέλω να ευχαριστήσω τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Elena Vaka, γνωρίζοντάς την επί 20 χρόνια, για την πρόσκληση να συμμετάσχω στον συνδυασμό της. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα! Θα ήμουν περήφανος να συνεχίσουμε μαζί το μεγάλο έργο που κάνει και να το υλοποιήσουμε! Η εντολή είναι μια: Δίπλα στον πολίτη, όπου κι αν ανήκει!

Η καθημερινότητα είναι το μεγάλο πρόβλημα! Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω στην καθημερινότητα και πάντα δίπλα στον πολίτη, με την υποστήριξή σας!”