Άλλους επτά υποψήφιους ανακοίνωσε ο Γιώργος Σπύρου

Η δημοτική κίνηση Άμεσα με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Σπύρου συνεχίζει την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.
Στη δημοτική ομάδα συμμετέχουν:
• Αλεξίου Βασίλης
Ο Βασίλης Αλεξίου είναι βιοτέχνης και μένει μόνιμα στο Βασιλικό με την γυναίκα του και τα 4 παιδιά τους. Έχει τελειώσει τη σχολή Εργοδηγών – Μηχανολόγων στην Χαλκίδα. Στο παρελθόν έχει διατελέσει Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας «Λήλας».
Λόγω της χρόνιας ενασχόλησης του με τη τοπική αυτοδιοίκηση έχει την κατάλληλη εμπειρία, ώστε να μπορέσει να συνεισφέρει στα καθημερινά και λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στο Βασιλικό. Έτσι αποφάσισε να ταχθεί στο πλευρό του Γιώργου Σπύρου, στηρίζοντας τον στις επόμενες εκλογές.

• Γαλανόπουλος Νικόλαος
Ο Νικόλαος Γαλανόπουλος είναι εκπαιδευτικός, γεννήθηκε στην Αθήνα και μένει μόνιμα στη Χαλκίδα. Υπηρετεί ως υποδιευθυντής στο 3ο Γυμνάσιο Χαλκίδας, ενώ έχει διατελέσει διευθυντής στο Γυμνάσιο Δροσιάς. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Θαλάσση και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη Βασιλική Γαλανοπούλου που σπουδάζει Μηχανικός Περιβάλλοντος στο Πολυτεχνείο Κρήτης & τον Αναστάσιο Γαλανόπουλο που σπουδάζει Τοπογράφος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Πήρε την απόφαση να θέσει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό ΑΜΕΣΑ του Γιώργου Σπύρου, γιατί κουράστηκε να κάθεται στη γωνιά και να κρίνει αυτά που δεν έχουν κάνει οι άλλοι. Έχει στόχο την άμεση γνώση των προβλημάτων και την επίλυσή τους, τη σωστή ιεράρχηση τους, λέγοντας όχι στις πελατειακές λειτουργίες.

• Παντούλας Γεώργιος
Ο Γεώργιος Παντούλας κατάγεται από το Τετράκωμο Άρτας και ζει μόνιμα στη Χαλκίδα. Είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει 2 παιδιά. Είναι συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος, έχει διατελέσει Πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδέων και εκλεγμένο μέλος στην ΠΟΕ ΟΤΑ. Επίσης, έχει διατελέσει Πρόεδρος στον Πανηπειρωτικό Σύλλογο Ευβοίας και μέλος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας.
Με το ίδιο ενδιαφέρον που ασχολήθηκε με τα εργασιακά, μετά τη συνταξιοδότησή του πρώτο του μέλημα για την ενασχόληση του με τα κοινά, είναι η βελτίωση των συνθηκών για την πόλη και τους συμπολίτες του.

• Σκουμπρή Σοφία
Η Σοφία Σκουμπρή μένει μόνιμα στο Μύτικα. Είναι παντρεμένη και μητέρα μιας κόρης. Έχει σπουδάσει Ηλεκτρονικός στο ΤΕΙ Πειραιά. Εργάστηκε στο ΤΕΙ Χαλκίδας ως βοηθός καθηγητή εργαστηρίων, ως τεχνικός στη Hewlett Packard και ως υπεύθυνη προγραμματισμού παραγωγής στη Selman.
Επί 20 συναπτά έτη έχει διατελέσει πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Μύτικα. Αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά, γιατί θέλει να ζουν τα νέα παιδιά σε ένα αξιοπρεπές τόπο και να ζωντανέψει ξανά το χωριό της προς όφελος όλων, γι’ αυτό και εμπιστεύτηκε το πρόσωπο του Γιώργου Σπύρου.

• Δαφνής Βασίλης
Ο Βασίλης Δαφνής γεννήθηκε και κατοικεί στην Χαλκίδα. Είναι παντρεμένος με την Τσάλλα Ιωάννα απόφοιτη Δημοσίων Σχέσεων και έχουν αποκτήσει ένα γιο 12 ετών. Έχει τελειώσει τη Θεολογική Σχολή Αθηνών. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Τα τελευταία χρόνια καλλιεργεί, εξάγει Υπερτροφές (Αρώνια/Γκότζι) και διατηρεί το παντοπωλείο «Berryland» στο κέντρο της Χαλκίδας και την ταβέρνα – πεστροφείο «Καλή Καρδιά» στα Καμπιά Εύβοιας. Αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά, γιατί είναι στο χέρι μας να κάνουμε το αδύνατο δυνατό και το απίστευτο πιστευτό. Θέλει μια Χαλκίδα, πόλη για να ζεις, Άμεσα!!!

• Λουκά Γεωργία
Η Γεωργία Λουκά είναι MSc Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός Αθηνών, με ειδίκευση στα «Προηγμένα Βιομηχανικά Συστήματα Παραγωγής» Kingston University of London – Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Έχει επίσης δεκαετή πείρα στην Τριτοβάθμια αλλά και στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, με ειδικεύσεις στην Ειδική Αγωγή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στην Συμβουλευτική και τον Σχολικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός με οργανική θέση στο 1ο Ημερήσιο Πρότυπο ΕΠΑΛ (ΠΕΠΑΛ) Ελευσίνας στην ΔΔΕ Δυτικής Αττικής. Είναι μέλος της ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής, της ΕΕΤΕΜ Ευβοίας, του συλλόγου ΣΥ.ΛΕ.ΣΥΠ. Αθηνών & πρώην μέλος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Βαθέος – Αυλίδος. Η απόφασή της να ασχοληθεί με τα κοινά δηλώνει έμπρακτα την αγάπη της για τον τόπο της, έναν τόπο ιδιαίτερο με πλούσια πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά, ελπιδοφόρο για την ανάπτυξη και την βιωσιμότητα της πόλης μας, που μπορεί να αποτελέσει σημαντικό τουριστικό πόλο έλξης για τις επόμενες γενιές. Το όραμά της είναι η Αυλίδα να αναδειχθεί ΑΜΕΣΑ και συνειδητά ως αξιοσημείωτος αρχαιολογικός τόπος, καθώς αποτελεί και την είσοδο του Δήμου Χαλκιδέων!.

• Σπύρου Βασιλεία (Βίκυ)
Η Βασιλεία (Βίκυ) Σπύρου είναι Ψυχολόγος με Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Διαχείριση Κρίσεων από Φυσικές Καταστροφές (MSc) στην Κλινική Ψυχολογία και στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία. Ασκεί το επάγγελμα του Ψυχολόγου και ούσα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τη βία, εντάσσεται σε δίκτυο κοινωνικής προστασίας για θύματα κακοποίησης. Στο πλαίσιο της δράσης της απασχολείται σε δημόσια γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης. Η απόφαση της να ασχοληθεί με τα κοινά οφείλεται στην πεποίθηση ότι η πόλη έχει την ανάγκη αλλά και τη δυνατότητα να βελτιωθεί και να ακμάσει. Πιστεύει ότι αυτό θα επιτευχθεί με τις ουσιαστικές και νέες πρακτικές του Γιώργου Σπύρου.

Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις κι άλλων υποψηφιοτήτων.