“Άμεσα – Νέο Ξεκίνημα” – Νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε ο συνδυασμός του Γιώργου Σπύρου – Μέσα και οι Ρήγος, Τροχούτσος

Μετά την συνεργασία Γιώργου Σπύρου – Παναγιώτη Τζαφέρου, ο συνδυασμός αλλάζει όνομα και πλέον λέγεται “Άμεσα – Νέο Ξεκίνημα”.

Οι ανακοινώσεις νέων υποψηφιοτήτων συνεχίζονται, με δυνατά ονόματα να προστίθενται στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Σπύρου.

Οι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν σήμερα είναι:

Κώστας Ρήγος
Ο Κώστας Ρήγος γεννήθηκε και κατοικεί μόνιμα στο Βαθύ Αυλίδας. Σπούδασε Οικονομικά στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά με την οικογενειακή επιχείρηση (τοπική αλυσίδα super market – χονδρικό εμπόριο) στην Αυλίδα μέχρι το 2019 έως ότου και συνταξιοδοτήθηκε. Είναι παντρεμένος με τη Μαριάννα Σαλεμή και έχουν αποκτήσει δύο γιούς, τον Νίκο που είναι σήμερα ειδικευόμενος Ιατρός Ορθοπεδικής και τον Τάσο που είναι φοιτητής στην ΑΣOEE. Η ενασχόληση του με τα κοινά, ξεκίνησε το 1997 όταν εκλέχθηκε μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Ν. Ευβοίας και για τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις έως το 2011. Στην τοπική αυτοδιοίκηση, στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις του 2006 και 2010 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε. Αυλίδας και διετέλεσε πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού & Αθλητισμού, Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αυλίδας καθώς επίσης και Αντιδήμαρχος Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Χαλκιδέων. Στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση του 2019 επανεξελέγη δημοτικός σύμβουλος και διετέλεσε Αντιδήμαρχος στην ΥΔΟΜ (Πολεοδομία) του Δήμου Χαλκιδέων (2020-2021) και Αντιδήμαρχος στην Δ.Ε. Αυλίδας (2021-2022). Συντάσσεται με το συνδυασμό «Άμεσα – Νέο Ξεκίνημα» του Γιώργου Σπύρου γιατί θεωρεί πως είναι μια αξιόλογη προσωπικότητα στην Εύβοια – με επαγγελματική και οικογενειακή επιτυχία – που θα δώσει διαφορετική πορεία στην Αυλίδα, από όπου κατάγεται και τον Δήμο Χαλκιδέων γενικότερα.

• Παναγιώτης Τροχούτσος
Ο Παναγιώτης Τροχούτσος γεννήθηκε στο Βασιλικό. Είναι παντρεμένος με την Ευανθία Τσομπανίδου με την οποία έχουν αποκτήσει 3 παιδιά. Σπούδασε στο τμήμα Φυσικής του ΑΠΘ και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης (ΜSc) στις Φυσικές Επιστήμες της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του ΕΑΠ, παράλληλα κατέχει πτυχίο Βυζαντινής Μουσικής. Υπηρετεί επί 22 χρόνια στη Δημόσια Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση σε θέσεις ευθύνης ως Υποδιευθυντής του Γυμνασίου Βασιλικού και Διευθυντής του 7ου Γυμνασίου Χαλκίδας, ενώ ταυτόχρονα υπηρετεί ως Πρωτοψάλτης στον Ι. Ναό του Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου στο Βασιλικό. Έχει εκλεγεί σύμβουλος της Κοινότητας Βασιλικού για 9 συνεχόμενα έτη, από την 02/09/2019 έως και την 18/01/2023, διετέλεσε Πρόεδρος της Κοινότητας Βασιλικού. Στην διάρκεια της θητείας του ως Πρόεδρος της Κοινότητας Βασιλικού αντιμετώπισε με επιτυχία, κατά γενική ομολογία, εκτός των άλλων και έκτακτα περιστατικά όπως ήταν οι καταστροφικές πλημμύρες του Αυγούστου 2020, επιφορτιζόμενος με την σίτιση και την παροχή βοήθειας των πληγέντων της περιοχής ευθύνης του, την περίοδο της πανδημίας, και τέλος την απογραφή του πληθυσμού, η οποία πραγματοποιείται στην χώρα μας ανά δεκαετία. Συστρατεύεται με τον υποψήφιο Δήμαρχο Χαλκιδέων κ. Γεώργιο Σπύρου διότι πιστεύει στην ειλικρίνεια, την ανιδιοτελή προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο πέρα από αγκυλώσεις και σκοπιμότητες κομματικές ή μη, καθώς και στην αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων και των γνώσεων που είναι διαθέσιμες από όλους και όλες χωρίς περιορισμούς.

• Σπύρος Κόκκος
Ο Σπύρος Κόκκος γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι κάτοικος της Δροσιάς. Έχει σπουδάσει στο τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι καθηγητής αγγλικής γλώσσας και εργάζεται ως αναπληρωτής εκπαιδευτικός στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Ασχολείται με το θέατρο, καθώς τόσο αυτό όσο και ο κινηματογράφος αποτελούν μεγάλες του αδυναμίες και ανήκει στην θεατρική ομάδα “Τέχνης Εξόρυξη”. Συντάσσεται με το κίνημα πολιτών “ΑΜΕΣΑ – Νέο Ξεκίνημα”, για να γίνει πραγματικότητα, το όραμα της εξέλιξης και της ανανέωσης της περιοχής μας και για να αποκτήσουν υπόσταση οι επιθυμίες των νέων για αλλαγές ΑΜΕΣΑ.

• Ματίνα Ράζου
Η Ματίνα Ράζου κατάγεται από τα Φύλλα και μένει μόνιμα στην Αρτάκη με τον άντρα της και τα τρία παιδιά τους. Εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας και είναι μέλος του Πολιτιστικού συλλόγου Αρτάκης «Παντάνασσα». Ενδιαφέρεται για την βελτίωση της εικόνας της ευρύτερης περιοχής της Ν.Αρτάκης και κυρίως για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του 1ου Δημοτικού σχολείου Αρτάκης, το οποίο έχει κριθεί ακατάλληλο, γι’ αυτό και κρίνει πως οφείλει να είναι μέλος της παράταξης Άμεσα και να συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές δίπλα στο Γιώργο Σπύρου.

• Σπύρος Κολοτούρος
Ο Σπύρος Κολοτούρος είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει τελειώσει το τεχνικό λύκειο με κατεύθυνση Ηλεκτρονικού. Εδώ και χρόνια είναι εθελοντής αιμοδότης. Ως ενεργός πολίτης επιθυμεί να πάρει μέρος στις επόμενες εκλογές δίπλα στο Γιώργο Σπύρου με στόχο να επέλθει μια αλλαγή τόσο στη πόλη μας γενικότερα όσο και στις μικρές γειτονιές που βρίσκονται στην περιφέρεια της.

• Δημήτρης Σφονδύλης
O Δημήτρης Σφονδύλης κατάγεται από τη Χαλκίδα και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του με κατεύθυνση Logistics στο ΙΕΚ Χαλκίδας. Τα τελευταία εφτά χρόνια ασχολείται ερασιτεχνικά με το μπάσκετ. Αποφάσισε να ταχθεί δίπλα στο Γιώργο Σπύρου γιατί πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να εκσυγχρονιστεί η πόλη της Χαλκίδας, να δοθεί βάση στην αναβάθμιση των υποδομών της και μια νέα πνοή με στροφή στα νέα παιδιά.

Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις κι άλλων υποψηφιοτήτων.