“Αδειάζει” τον Κ.Μαρκόπουλο ο Γιώργος Καραμιχάλης με τη δήλωση μη υποψηφιότητάς του απο τον συνδυασμό

Με μια δημόσια δήλωση στα social media, ο Γιώργος Καραμιχάλης κάνει γνωστό πως αποσύρρεται απο τον συνδυασμό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κώστα Μαρκόπουλου, ο οποίος βλέπει το ψηφοδέλτιό του να μειώνεται αντί να αυξάνεται, αφού ένας μετά τον άλλον οι υποψήφιοί του κουνούν μαντήλι.

Μάλιστα ο Γιώργος Καραμιχάλης δεν μασάει τα λόγια του και “αδειάζει” τον Κώστα Μαρκόπουλο, αναφέροντας του λόγους που τον οδήγησαν να μείνει εκτός συνδυασμού.

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωσή του:

Γιώργος Καραμιχάλης: “οι λόγοι που με οδήγησαν να μην είμαι υποψήφιος”
<< Αγαπητοί φίλοι, επιθυμώ να σας γνωστοποιήσω την απόφασή μου να ΜΗ συμμετέχω στις Περιφερειακές Εκλογές του Οκτωβρίου με τον συνδυασμό του κ. Κώστα Μαρκόπουλου.
Είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις να επικαλούμαστε «προσωπικούς λόγους». Όμως, η σχέση εμπιστοσύνης που έχω αναπτύξει στην επαγγελματική και αυτοδιοικητική μου πορεία με τους συμπολίτες μου, μου απαγορεύει να κρυφτώ πίσω από κλισέ και μου επιβάλλει να μιλήσω ανοιχτά και ειλικρινά.
Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή τη δύσκολη απόφαση έχουν να κάνουν με τα εξής σημεία.

  1. Η μεροληπτική συμπεριφορά του επικεφαλής και η προώθηση συγκεκριμένου υποψήφιου Περιφερειακού συμβούλου από τον όμορο Δήμο.
  2. Με υποψηφιοτήτες του συνδυασμού (όχι στην ΠΕ Εύβοιας, που τιμώ όλα τα πρόσωπα), με τις οποίες τα δημοκρατικά μου πιστεύω δεν μου επιτρέπουν να συνυπάρξω.
  3. Με τις πρόσφατες δηλώσεις του επικεφαλής, όπου χαιρετίζεται η στήριξη άλλου -αντίπαλου όπως νόμιζα- συνδυασμού από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, στο όνομα μιας κοινής προσπάθειας ενάντια στη σημερινή ηγεσία της Περιφέρειας. Η προσωπική μου, ωστόσο, «ρομαντική» επιθυμία ήταν να συμμετέχω σε έναν αυτοδιοικητικό συνδυασμό, που θα είχε ως σκοπό την δική του εκλογή για να υπηρετήσουμε τον τόπο μας και όχι σε έναν συνδυασμό διαμαρτυρίας με αυτοσκοπό τη μη εκλογή άλλων.
    Σας ευχαριστώ που με στηρίξατε σε αυτή τη σύντομη, αλλά ωραία διαδρομή και εύχομαι πραγματικά στις προσεχείς εκλογές να αναδειχθούν αυτοί που θα υπηρετήσουν καλύτερα την αγαπημένη μας Εύβοια και την ιδιαίτερη πατρίδα μου την Αιδηψό!
    Εύχομαι καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και να γνωρίζεται ότι η αγάπη μου για την συνεισφορά στον τόπο μου θα συνεχιστεί…!!! >>