Με αστυνομική φρουρά κυκλοφορούσε ο Κασσελάκης, είχε ζητήσει και για τον σύντροφό του -Ολες οι πληροφορίες

Με αστυνομική φρουρά την οποία είχε αιτηθεί για λόγους ασφαλείας επικαλούμενος και ομοφοβικές επιθέσεις κυκλοφορούσε τις τελευταίες ημέρες ο Στέφανος Κασσελάκης. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε αιτηθεί αστυνομική προστασία για τον ίδιο, ως υποψηφίος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για τον συντροφό του, γεγονός που ο ίδιος απέκρυψε όταν χθες το βράδυ αφού δημοσιοποιήθηκαν οι πληροφορίες περί αστυνομικής φρουράς με ανάρτησή του στα social καταφέρθηκε εναντίον όσων… δημοσιοποίησαν την είδηση αλλά και όσων είχαν απορίες για τους λόγους για τους οποίους του δόθηκε αστυνομική φρουρά. Ταυτόχρονα δήλωσε ότι παραιτείται της αστυνομικής προστασίας.

Η ανάρτηση Κασσελάκη

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Κασσελάκης ανέφερε: «Έχω δεχτεί με στωικότητα χιλιάδες ακραία ομοφοβικά μηνύματα καθώς και απειλές για τη ζωή μου. Σήμερα, διαπλεκόμενα ΜΜΕ, συνεχίζοντας τον βρόμικο πόλεμο εναντίον μου, βγήκαν και είπαν ότι “ο Κασσελάκης κυκλοφορεί με τρεις αστυνομικούς!”, αναφερόμενα “σε εύλογες απορίες”.

Όλα στο φως πάντα από μένα!

Με το πρώτο έγγραφο που επισυνάπτω, η Γενική Διεύθυνση Επίσημων και Ευπαθών Στόχων έκρινε ότι δικαιούμαι αστυνομική φύλαξη, μέχρι το πέρας των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, προφανώς λόγω των περιοδειών και δημόσιων εμφανίσεων που ενέχουν αυξημένο κίνδυνο.