Συγγενής Κασσελάκη: «Ήταν Νέα Δημοκρατία»

«Τον θαυμάζω για την ευφυΐα του, καλή επιτυχία αλλά εγώ … » είπε η συγγενής του υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε συγγενής του. Η γυναίκα, που γνωρίζει τόσο τον ίδιο, όσο και την οικογένειά του, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό», επισημαίνοντας ότι εκείνη ψηφίζει Νέα Δημοκρατία, όπως και ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης στο παρελθόν.

Αναλυτικά, είπε στην εκπομπή:

«Ο προπάππους του ήταν με την πεθερά μου αδέρφια. Με συγκινεί γιατί με πήραν όλοι γνωστοί μου. Κοίταξε, οι Κασσελάκηδες έχουν φωτεινά μυαλά είναι από τα έξυπνα τα παιδιά που έχει διαλέξει Ελλάδα. Ήταν ευφυέστατοι άνθρωποι».

Η ίδια συνέχισε, λέγοντας: «Η οικογένεια αυτή είναι παραδειγματική στην ευφυΐα. Είναι εφυέστατοι άνθρωποι κι αυτός με υποτροφία σπούδασε ο Κασσελάκης ο Στέφανος. Η μητέρα του είναι βέβαια από άλλο… δεν είναι Κασσελάκη αλλά ήταν κι αυτή η καθηγήτρια πανεπιστημίου είναι ένα ανοιχτό μυαλό και έχει κάνει πολλά λεφτά από το μυαλό της».

Για τα πολιτικά φρονήματα του Στέφανου Κασσελάκη στο παρελθόν, η γυναίκα δήλωσε:

«Εγώ το λέω ψηφίζω Νέα Δημοκρατία. Δεν έχει σημασία που λέγομαι Κασσελάκη, όμως τον θαυμάζω για την ευφυΐα του. Τον θαυμάζω και το παραδέχομαι έχει και πολύ ωραία όνειρα, ήρθε για να ενώσει και όχι να διχάσει. Γιατί κι αυτός Νέα Δημοκρατία ήτανε».

Τέλος, η ίδια κλήθηκε να σχολιάσει τις φωτογραφίες του Στέφανου Κασσελάκη με τον σύντροφό του.

«Κοιτάξτε να δείτε εγώ… επειδή και η Εκκλησία το δέχεται όταν οι ορμόνες τον οδηγούν να είναι με θηλυπρέπεια… Μου αρέσει και η ευθύτητα του. Γιατί εγώ είμαι ανοιχτό μυαλό δεν είμαι γυναικούλα τύπου…. αφού οι παπάδες το δέχονται. Αν είναι η τύχη σου τέτοια οι ορμόνες του υπερτερούν το θηλυκό γένος» είπε η συγγενής του Στέφανου Κασσελάκη.