Ο Ενωτικός Γιάννης Μπουροδήμος απέναντι στην απραξία του Ψαθά

Για πρώτη φορά οι πολίτες του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων έχουν την τύχη και την ευκαιρία να εμπιστευτούν έναν συνδυασμό που πέτυχε να ενώσει τις δυνάμεις του τόπου, απ’ όλους τους χώρους, με κοινό στόχο να βγάλουν από την απραξία και εγκατάλειψη όλα τα χωριά και τις κοινότητες.
Εγκατάλειψη που αποτυπώνεται στην καθημερινότητά τους τα τελευταία χρόνια επί θητείας Ψαθά, ο οποίος με το σπαθί του έχει κερδίσει τον τίτλο του «Δημάρχου που πέρασε και δεν ακούμπησε».
Η δημοτική παράταξη «Μεσσαπιακή-Παραδίρφυα Συνεργασία Διρφύων-Μεσσαπίων» έχει συσπειρώσει γύρω και δίπλα της τους πολίτες, που επιτέλους είδαν πως αυτοί που βγαίνουν μπροστά και διεκδικούν τη ψήφο τους, έχουν αφήσει στην άκρη τις όποιες διαφορές είχαν στο παρελθόν και τις κομματικές ταυτότητές τους, και σαν μια γροθιά δίνουν τον αγώνα για έναν καλύτερο Δήμο.
Αυτό βέβαια οφείλεται στον επικεφαλής του συνδυασμού, υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Μπουροδήμο, ο οποίος πέραν της αυτοδιοικητικής εμπειρίας που έχει, πέτυχε να ενώσει άξιους ανθρώπους του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων, οι οποίοι εμπιστεύτηκαν το όραμα και το πρόγραμμά του για την ανάπτυξη του τόπου.
Κυρίως όμως αυτό που τους ένωσε όλους στον ίδιο συνδυασμό με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Μπουροδήμο είναι η αγάπη για τον ταλαιπωρημένο αυτό τόπο, και η ανάγκη να μπει επιτέλους τέλος στην εγκατάλειψη.
Ο Γιάννης Μπουροδήμος δείχνει πιο ώριμος από ποτέ για να διοικήσει το δήμο, και σίγουρος για τους συνεργάτες που έχει στο πλευρό του.
Η ισχύς εν τη ενώσει στην παράταξη του υποψήφιου δημάρχου έχει ονοματεπώνυμα και πρόκειται για όλους τους υποψήφιους συμβούλους του που συνεργάστηκαν σ’ αυτή την προσπάθεια, προερχόμενοι από διαφορετικούς συνδυασμούς και κομματικούς χώρους.
Όπως
Από τον συνδυασμό του Ψαθά
Φραντζής Ανδρέας
Θεοδοσίου Αλέξανδρος
Κοντογιάννης Δημ.
Κεραμιδάς Αργ.
Μουρτζιλάκης Στέργιος
Σαλής Χρήστος
Από τον συνδυασμό της Γκόγκου
Γκόγκου Τζοβάνα
Ρουσόδημος Νάσος
Καμπούρης Νίκος
Μπίστας Νίκος, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Διρφύων – Μεσσαπίων της ΝΔ
Καλαβρής Κώστας, ο οποίος είναι υπεύθυνος τοπικής αυτοδιοίκησης της ΝΔ στην Εύβοια
Τζαθά Γεωργία κλπ
Από τον συνδυασμό του Κουλοχέρη
Λάμπρου Γεώργιος
Σελεβάκος Γιώργος
Δημητρίου Ιωάννης
Μπουροδήμου Αναστασία κλπ
Από την τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ, ο Πριόνας Γεώργιος και ο Τσοκάνης Κώστας
Από τον ΣΥΡΙΖΑ, Μπούρας Χρήστος κλπ
Και πολλά νέα αλλά έμπειρα πρόσωπα που αποφάσισαν να συστρατευθούν στο μαζί με τον Γιάννη Μπουροδήμο.
Αποτέλεσμα όλης αυτής της προσπάθειας είναι φυσικά τα θετικά μηνύματα που έρχονται από τους πολίτες αλλά και από μετρήσεις που έχουν φτάσει στο επιτελείο του Γιάννη Μπουροδήμου που δείχνουν αέρα νίκης στον συνδυασμό, στον οποίο ηγείται.