Βαγγέλης Κούκουζας – Άνθρωπος με εμπειρία και συνέπεια

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με τα κοινά, αυτός είναι ο Βαγγέλης Κούκουζας, ο οποίος μετράει ήδη 30 χρόνια ενεργούς συμμετοχής στον Επιμελητηριακό θεσμό και 37 χρόνια στο σύνολο, στην αυτοδιοίκηση.
Όμως δεν είναι μόνο η πολυετής θητεία του που τον έχουν κάνει γνωστό απ’ άκρη σ’ άκρη στο νομό. Είναι η ουσιαστική συμβολή του στην δημιουργία συνθηκών ανάπτυξης του τόπου και στήριξης – ενίσχυσης των επαγγελματιών και επιχειρηματιών μέσα από προγράμματα και δράσεις εξωστρέφειας και εκσυγχρονισμού της καθημερινότητας.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός τον έχει εμπιστευτεί με θέσεις ευθύνης, όπως του αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας και του Προέδρου της «Αναπτυξιακή Εύβοιας» ΑΕ.
Το σίγουρο είναι πως ο Βαγγέλης Κούκουζας είναι ένας άνθρωπος παθιασμένος, που δίνει το 100% του εαυτού του σ’ αυτό που αναλαμβάνει.
Πάνω και πέρα από κόμματα και ιδεολογίες, αντιμετωπίζει όλους τους πολίτες ίσα και γι’ αυτό στο πρόσωπό του οι Ευβοείς βλέπουν τον δικό τους άνθρωπο.
Επαναδιεκδικεί την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του και η συνέπεια στην πορεία του, είναι λόγος για να έχει την στήριξή τους.