Τα άτυχα ζώδια του Σαββατοκύριακου -Μεγάλες εντάσεις και χάος στις προσωπικές σχέσεις

Στις 11 Νοεμβρίου ο Άρης από τον Σκορπιό αντιμετωπίζει τον Ουρανό σε αντίθεση, μια αστρολογική όψη που φέρνει εντάσεις και χάος στις προσωπικές σχέσεις. Γινόμαστε ισχυρογνώμονες, εγωιστές και ανυποχώρητοι. Όπως καταλαβαίνετε αυτό το Σαββατοκύριακο κάποιοι δεν θα περάσουν και τόσο καλά.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι χρειάζεται να είναι πιο προσεκτικοί το Σαββατοκύριακο που έρχεται καθώς οι συγκρούσεις σε προσωπικές σχέσεις είναι αναπόφευκτες.

Επαναστατική διάθεση, προκλητικές συμπεριφορές και απρόσμενα γεγονότα θα αντιμετωπίσουν τα σταθερά ζώδια.

Ταύρος

Η εβδομάδα θα κλείσει πολύ επεισοδιακά για τους Ταύρους. Ο Άρης θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ουρανό από το δικό τους ζώδιο. Η όψη αυτή θα κλονίσεις τις προσωπικές τους σχέσεις και το μόνο σίγουρο είναι πως θα έρθουν σε ρήξη με το ταίρι τους. Δυστυχώς δεν θα μπορέσουν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους. Καλό κουράγιο!

Λέων

Θυμός, εντάσεις και απρόοπτα γεγονότα θα συμβούν μέσα στο σπίτι σας. Η ρήξη με τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι πολύ πιθανή και ίσως να θελήσετε να αποχωρήσετε από το σπίτι για να βρείτε την ηρεμία σας.

Σκορπιός

Θα ξεπεράσετε τα όριά σας και δεν θα μπορέσετε να συγκρατήσετε τον θυμό σας. Τα πάνω κάτω έρχονται αυτό το Σαββατοκύριακο για τους Σκορπιούς με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές αρνητικές συνέπειες για την προσωπική τους ζωή. Αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις και ξεσπάσματα θα είναι κυρίαρχα μέσα στο σπίτι. Μείνετε ψύχραιμοι!

Υδροχόος

Οι καταστάσεις μέσα στο σπίτι που προσπαθείτε εδώ και καιρό να αποφύγετε, θα σας οδηγήσουν να κάνετε ένα μεγάλο ξέσπασμα. Τα πράγματα θα έρθουν στα άκρα και ίσως η σκέψη του χωρισμού να είναι πιο έντονη μέσα στο μυαλό σας. Κρατήσετε τις ισορροπίες και σκεφτείτε πριν μιλήσετε!