Τριαντόπουλος και Ταχιάος σήμερα και αύριο στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνη – Αγίας Άννας

Ανεβαίνει σήμερα στην ιστοσελίδα του Δήμου η μελέτη ειδικού πολεοδομικού σχεδίου για το σύνολο του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας. Ολοι οι πολίτες μπορούν να έχουν πρόσβαση.

Στην συνέχεια θα γίνουν ενημερώσεις ανά ενότητα, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις σε συνεργασία με τους πολίτες.

Οι μηχανικοί οι οποίοι είναι οι κύριοι γνώστες του αντικειμένου έχουν τον πρώτο λόγο, ώστε όταν η μελέτη του ειδικού πολεοδομικού σχεδίου έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο για ψήφιση, να έχει εξαντληθεί η διαβούλευση.

Παράλληλα σήμερα και αύριο τον Δήμο θα επισκεφθούν ο υφυπουργός υποδομών και μεταφορών κ. Ταχιάος και ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και κλιματικής αλλαγής κ. Τριαντόπουλος, ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία αποκατάστασης των συντριπτικών ζημιών που άφησαν πίσω τους οι θεομηνίες Daniel κ elias.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης δήλωσε “Προχωράμε μπροστά με το βλέμμα μας στην νέα γενιά, διορθώνοντας παθογένειες του παρελθόντος αλλά και δημιουργώντας ένα νέο πλαίσιο ανάπτυξης για τον τόπο μας”.