Με χορούς και ευχές έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Λύκειο Ελληνίδων

Σε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα, γεμάτη ευχές, χορούς και κάλαντα την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 στην αίθουσα του Ξενοδοχείου ‘’Παλίρροια’’ πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του το Λύκειο Ελληνίδων Χαλκίδας, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Χρυσοστόμου, των μελών και των φίλων του.


Το φλουρί, το οποίο αντιστοιχούσε στο ‘’γούρι’’ του Κεντρικού Λυκείου για το 2024, το ‘’γιλέκι’’ της Καραγκούνας -μια καρφίτσα εμπνευσμένη από το γιλέκι της συλλογής του Μουσείου Ενδυμασίας του ΛτΕ, – αλλά και σε ένα δείπνο για δύο – ευγενική προσφορά του Ξενοδοχείου ‘’Παλίρροια’’- κέρδισε η δημοσιογράφος κυρία Σταματούλα Λεβέντη.


Την εκδήλωση μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ.κ. Χρυσόστομος, η βουλευτής Ευβοίας κ. Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, ο εκπρόσωπος της Σχολής Πεζικού Ταγματάρχης Πεζικού κ. Αθανάσιος Αναγνωστόπουλος, η Πρόεδρος της Εταιρείας Ευβοϊκών Σπουδών Χαλκίδας και πρώην πρωθυπουργός κ. Βασιλική Θάνου, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Δήμητρα Σακελλαράκη, η αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Κοινωνικών Δομών κ. Αναστασία Μακαρώνα-Ψυχογιού, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γεώργιος Σπύρου, η Διευθύντρια του Λαογραφικού Μουσείου Χαλκίδας κα Ουρανία Κομπορόζου, και άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι.