Έπαιξαν για καλό σκοπό Αστέρας Αλιβερίου – Εθνική Ενόπλων στo κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο Αλιβερίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μπάσκετ φιλανθρωπικού σκοπού ανάμεσα στην ομάδα του Αστέρα Αλιβερίου και της Εθνικής Ενόπλων στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο του Αλιβερίου, σε ένα event που δεν περιορίστηκε μόνο σε ένα αγώνα μπάσκετ, αλλά που με διάφορες εκδηλώσεις κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών!
Την αυλαία άνοιξε το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Γυναικών Αλιβερίου και περιχώρων «Μεσονήσι», ενώ ακολούθησαν χοροί από το γυμναστήριο ”Body & Mind”.
Στη συνέχεια και μετά το χαιρετισμό του προέδρου του Αστέρα Αλιβερίου, κ. Π. Μάστορη, ξεκίνησε ο αγώνας του Αστέρα Αλιβερίου με την Εθνική Ενόπλων, ενώ στις ανάπαυλες μεταξύ των περιόδων την παράσταση έκλεψε ο Αλιβεριώτης τραγουδιστής Θάνος Τζάνης, όπως και οι χοροί από τα γυμναστήρια ”Body & Mind” και ”Βιοκίνηση”.


Μετά το τέλος του αγώνα, ακολούθησε η απονομή μεταλλίων και πλακετών.
Το παρών έδωσαν, ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου, κ. Νίκος Μπαράκος, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, κ. Βασίλης Φαληρέας, ο οποίος παρέλαβε και την τιμητική πλακέτα εκ μέρους του δήμου Κύμης-Αλιβερίου, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού, κ. Παναγιώτης Καδδίτης, οι αντιδήμαρχοι, κ.κ. Γιώργος Στρουμπούλης, Παναγιώτης Δήμου, Νίκος Μαστροκώστας, Κώστας Δημάς, κα. Σοφία Κόλλια-Βότση, οι δημοτικοί σύμβουλοι, κα. Αλεξάνδρα Θαλασσινού, κα. Μαργαρίτα Μέξη, ο κ. Θέμης Ζέρβας και ο πρόεδρος Κοινότητας Αλιβερίου, κ. Προκόπιος Αλέξης.
Επίσης το παρών έδωσαν, ο Διοικητής Σχολής Πεζικού, Υποστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Μπακόπουλος, ο διοικητής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, Ταξίαρχος κ. Αθανάσιος Γερογιάκομος, ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Αλιβερίου, κ. Βασίλειος Νικολάου, εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος και της Πυροσβεστικής, πρώην πρόεδροι του Α.Ο. Αστέρα Αλιβερίου και εκπρόσωποι από αθλητικά σωματεία της περιοχής.


Θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Αστέρα Αλιβερίου και όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της αθλητικής εκδήλωσης, ιδιαίτερα στο μέλος του Δ.Σ. του εν λόγω αθλητικού συλλόγου, κ. Σταύρο Ζαχαριά, ο οποίος είχε αυτήν την αξιόλογη ιδέα και πρωτοβουλία για να πραγματοποιηθεί αυτός ο αγώνας.

Επίσης τον αγώνα στήριξαν η ομάδα διάσωσης Εύβοιας SAR 312, το Ράδιο Αλιβέρι 1, ενώ την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο δημοσιογράφος κ. Γιώργος Γιώτας.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και αγωνίστηκαν σε αυτόν τον αγώνα φιλανθρωπικού σκοπού αναδεικνύοντας το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού και σε όλους όσους ήταν εκεί και γέμισαν με αγάπη και θετική ενέργεια το κλειστό γυμναστήριο.