Μεσολόγγι: Βρέθηκε φυσίγγιο κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε ο Μπάμπης

Φυσίγγιο βρέθηκε κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε ο Μπάμπης στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, βρέθηκε φυσίγγιο από κυνηγετικό όπλο κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρός ο Μπάμπης. Το φυσίγγιο είναι για αγριογούρουνα, παρόμοιο δηλαδή με αυτό που ο δράστης πυροβόλησε το θύμα.

Το φυσίγγιο εντοπίστηκε σήμερα το πρωί, αναφέρει η κρατική τηλεόραση, σε μικρή απόσταση από το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του Μπάμπη Κούτσικου.

Το φυσίγγιο και οι δύο καραμπίνες του κρεοπώλη αναμένεται να μεταφερθούν στην Αθήνα για βαλλιστική εξέταση. Μάλιστα, όπως αναφέρεται, στην αστυνομία δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο δράστης να χρησιμοποίησε την καραμπίνα του νεαρού για να τον τραυματίσει θανάσιμα και στη συνέχεια να την πέταξε.

Αύριο ναρκαλιευτές του στρατού θα ψάξουν για την καραμπίνα
Αύριο αναμένεται να φτάσουν στην περιοχή της Ευαγγελίστριας ναρκαλιευτές του Στρατού με ειδικό μηχάνημα, που έχει ενσωματωμένο μαγνήτη ανάσυρσης μεταλλικών αντικειμένων. Με αυτό θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν την καραμπίνα του θύματος ή και άλλα φυσίγγια που είχε τυχόν στην κατοχή του ο νεαρός κυνηγός.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες που προκύπτουν από την ΕΛ.ΑΣ., σε συνδυασμό με την εξέταση του ιατροδικαστή, τα τραύματα στη σορό του Μπάμπη Κούτσικου είχαν πύλη εισόδου από το εμπρόσθιο μέρος του σώματος. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, είναι στην αριστερή πλευρά του σώματός του, στο ύψος της ωμοπλάτης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει πυροβοληθεί τουλάχιστον μία φορά, κάτι που σημαίνει ότι χτυπήθηκε από τουλάχιστον 10 σκάγια. Τα σκάγια είχαν καθοδική πορεία και έξοδο από την πλάτη.

Παραμένει κρατούμενος ο κρεοπώλης, θα δώσει δείγμα DNA
Ο κρεοπώλης, ο οποίος έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δεν έχει μεταφερθεί σε κάποιο σωφρονιστικό κατάστημα, αλλά κρατείται σε αστυνομικό τμήμα, διότι αναμένεται να περάσει ξανά την πόρτα του ανακριτή.

Mε διάταξη ανακριτή, ο συλληφθείς κρεοπώλης από το Μεσολόγγι, στον οποίο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για δολοφονία, καλείται να δώσει δείγμα DNA.