Δολοφονία στη Χαλκίδα: «H 39χρονη είναι μία εμμονική γυναίκα», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου

Στην αντεπίθεση πέρασε η οικογένεια του 43χρονου που δολοφονήθηκε στη Χαλκίδα, απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς της 39χρονης δράστιδος που είπε στην απολογία της ότι συνευρέθηκε παλαιότερα με το θύμα, ενώ αποφάσισε να τον βρει επειδή, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, διέδιδε σε τρίτους τις ερωτικές του συνευρέσεις.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Αθανάσιος Τάρτης δήλωσε στο Mega ότι οι σχέσεις διαταράχθηκαν «όταν ο Σάκης (το θύμα) επικοινώνησε με τον φίλο του, ενημερώνοντάς τον ότι η εμμονική σύζυγός του τον παρενοχλεί πλέον πάρα πολύ έντονα». Σύμφωνα με τον δικηγόρο, το θύμα είχε απευθυνθεί στον ίδιο ζητώντας βοήθεια, «λέγοντας ακόμη και να καταθέσουμε ασφαλιστικά μέτρα».

«Εμμονική, πανέξυπνη και με τετράγωνη λογική»

Ο δικηγόρος της οικογένειας έκανε λόγο για λάσπη που ρίχνει η 39χρονη στο θύμα, ενώ την χαρακτήρισε εμμονική, πανέξυπνη και με τετράγωνη λογική.

«Προσπαθεί να τον εμφανίσει ότι πήγε με τη γυναίκα του καλύτερού του φίλου. Αυτό είναι αδιανόητο, είναι ντροπή να το σκεφτεί κανείς. Πρόκειται για μία εμμονική, πανέξυπνη γυναίκα, μία γυναίκα με τετράγωνη λογική» είπε.

«Την παραμονή της σφαγής ο άντρας την έδιωξε από το σπίτι»

Ο κ. Τάρτης υποστήριξε ότι «όταν ενημέρωσε ο Σάκης τον φίλο του, εκεί ψυχράνθηκε μαζί του, εκεί όμως ξεκίνησε και το μαρτύριο για τη δράστιδα, γιατί όπως προκύπτει από τους ίδιους τους γονείς της, τα μάτια της ήταν μαυρισμένα από το ξύλο. Αυτό το δράμα συνεχίστηκε μέχρι και την παραμονή της σφαγής».

«Την παραμονή της σφαγής το ζευγάρι χώρισε, ο άνδρας την έδιωξε από το σπίτι κι εκείνη πήρε μαχαίρια από το σπίτι της, τα οποία ήταν δώρο του γάμου της, και πήγε με αυτά και τον έσφαξε», είπε.

«Τον μαχαίρωνε συνεχώς στον λαιμό, το κεφάλι»

Την ίδια ώρα, ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας είπε ότι είδε από κοντά τη γυναίκα να μαχαιρώνει με μανία τον 43χρονο.

Ο μάρτυρας ήταν περαστικός και κατέθεσε όσα είδε το πρωί του περασμένου Σαββάτου. «Ενώ κατευθυνόμουν με το αυτοκίνητό μου στην οδό Μαργαρίτη προκειμένου να βγω στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, είδα μέσα στο δρόμο και ακριβώς πίσω από το 4ο Γυμνάσιο Χαλκίδας μία γυναίκα και έναν άντρα να βρίσκονται πεσμένοι στο οδόστρωμα και να παλεύουν», είπε.

«Συγκεκριμένα η γυναίκα ήταν από κάτω και ο άντρας από πάνω. Παρατηρώντας καλύτερα είδα ότι η γυναίκα κρατούσε ένα μαχαίρι και μαχαίρωνε συνεχώς στον άντρα από την αριστερή του πλευρά στο λαιμό στο κεφάλι και στο σώμα του».

«Τότε κάλεσα αμέσως το ΕΚΑΒ, επειδή όμως είχε αναμονή η γραμμή κάλεσα την αστυνομία και τους είπα τι συμβαίνει. Εγώ φώναξα από μακριά στη γυναίκα να σταματήσει αλλά αυτή φαινόταν να μην ακούει τίποτα».