Μητέρα Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου: Στο δικό μου λογαριασμό έμπαιναν τα χρήματα – Του έλεγα «θα σου τη φέρουν»

Ότι και στον δικό της λογαριασμό έμπαιναν τα χρήματα από τις δωρεές για την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» επιβεβαίωσε η μητέρα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου.

Ο Κωσταντίνος Πολυχρονόπουλος, όπως αποκάλυψε το «Πρώτο Θέμα», σύμφωνα με πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, από το 2020 είχε σχηματίσει εγκληματική οργάνωση πείθοντας αριθμό ατόμων να δωρίσουν ποσά, παριστάνοντας ψευδώς ότι αυτά θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Φέρονται από το 2020 να αποκόμισαν συνολικά κέρδη 600.000 ευρώ.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η Ελισάβετ Οικονόμου βρέθηκαν στο σπίτι της μητέρας του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, η οποία, μιλώντας τους, παραδέχθηκε ότι τα χρήματα όντως έμπαιναν σε δικό της λογαριασμό. Εξήγησε πως η ίδια παίρνει 280 ευρώ σύνταξη και κάποιες φορές χρειαζόταν και αυτά τα χρήματα ο γιος της.

Μητέρα Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου: Του έλεγα «θα σου τη φέρουν»
«Να ψάξουν να βρουν και αν βρουν έστω… Η σύνταξή μου εμένα είναι 280 ευρώ, μόνο, ας ψάξουν να βρουν αν έχουμε τίποτα περιουσία, να μας τα πάρουν», είπε αρχικά η μητέρα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, κυρία Παναγούλα.

Η δημοσιογράφος ανέφερε ότι η κόρη της δήλωσε πως κάποια χρήματα έμπαιναν στον δικό της λογαριασμό και εκείνη το επιβεβαίωσε. «Ναι, στον δικό μου. Έρχεται και πάμε και τα παίρνουμε. Πολλές φορές παίρνει και τη δική μου σύνταξη αν δεν έχει να βάλει βενζίνη» είπε.

Η ίδια εμφανίστηκε βέβαιη ότι όσα αναφέρονται στο πόρισμα της Αρχής είναι ψέματα και ότι η αλήθεια θα αποδειχθεί.

«Βέβαια με έχει στενοχωρήσει και του το έλεγα κιόλας “θα σου τη φέρουν”, με τέτοιον αγώνα φωτιές, πλημμύρες, πόλεμοι», συνέχισε και συμπλήρωσε: «Δεν φοβάται κανέναν, εφόσον δεν έχει τίποτα τι να φοβηθεί. Εγώ δεν έχω να βάλω θερμοσίφωνο δύο χρόνια εφόσον δεν έχει να μου δώσει, δυο χρόνια πλένω τα πιάτα με κρύο νερό».

Η μητέρα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου μίλησε και στο Πρωινό. Ανέφερε ότι δεν έχει μιλήσει με τον γιο της και ότι η ψυχολογία της είναι χάλια. Στην ερώτηση αν είναι στενοχωρημένη απάντησε «όχι γιατί δεν έκανε τίποτα» προσθέτοντας ότι ο γιος της είναι αθώος.