Κατέβηκε απο το τρακτέρ και ανέβηκε Μετέωρα, αγκαλιά με τον Τάιλερ, γιατί και οι… πολιτικοί έχουν ψυχή!

Μετά τις επισκέψεις σε Θεσσαλονίκη και Κοζάνη, τις συναντήσεις με αγρότες, το ενσταντανέ του πάνω σε τρακτέρ σαν άλλος Τσίπρας και την ομιλία σε περιφερειακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ και τον σκύλο τους Φάρλι την Καλαμπάκα και τα Μετέωρα.

Η επίσκεψη ήταν, όπως φαίνεται, ιδιωτική, καθώς δεν είχε ανακοινωθεί η συγκεκριμένη επίσκεψη στο πρόγραμμά του, ενώ δεν είχαν ενημερωθεί τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που μαζί με τους υπόλοιπους πολίτες, ενημερώθηκαν σχετικά μέσα απο μια ρομαντική φωτογραφία!

Η φωτογραφία από τα Μετέωρα
Τη φωτογραφία από την εξόρμηση στα Μετέωρα ανέβασε σε story στο Instagram ο Τάιλερ και την αναδημοσίευσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Τη Δευτέρα ήταν στην Κοζάνη
Χθες ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν στην Κοζάνη για το πρώτο περιφερειακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα σε ένα από τα διαλείμματα της συνεδρίασης, και ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαιρετούσε τους παρευρισκόμενους, ένας πολίτης, πιθανότατα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, τον πλησίασε και του είπε «τον Τσίπρα τον φώναζα “Τσε Γκεβάρα”, εσένα πώς θα σε πω τώρα;», με τον Στέφανο Κασσελάκη να του απαντάει «Στε και βάρα», προκαλώντας τα γέλια όσων ήταν παρόντες.