Στην κοπή πίτας του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδέων η Δήμαρχος

Στην εκδήλωση κοπής πίτας που διοργάνωσε το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδέων την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024, παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδημάρχους, Προέδρους Νομικών Προσώπων και Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου.
Κατά τον σύντομο χαιρετισμό της η Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους, οι οποίοι παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισαν και τις νέες ανάγκες που δημιουργήθηκαν, συνέχισαν να διαθέτουν την ψυχή τους και φάνηκαν πολύ δυνατοί, προκειμένου να γίνεται παντού σωστή δουλειά. «Ήσασταν, είστε και θα συνεχίσετε να είστε η μεγάλη μου οικογένεια. Κάθε χρόνο ερχόμαστε και πιο αισιόδοξοι. Προσπαθούμε να βελτιώνουμε τους εργασιακούς σας χώρους και να σας προσφέρουμε την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή, ώστε να γίνεται πιο εύκολο το έργο σας. Μέσα στην επόμενη 5ετία έχουμε 2 κύριες στοχεύσεις, αφενός να βρούμε ένα νέο Δημαρχείο που να μας χωράει όλους και αφετέρου να βρούμε καινούριο εργοταξιακό χώρο. Στόχος μας είναι πάντα να είμαστε κοντά σας, να ακούμε τους προβληματισμούς σας και να σας βοηθάμε. Όπως και στους δικαστικούς σας αγώνες, ήμασταν και θα είμαστε δίπλα σας στη διεκδίκηση κάθε εργασιακού σας δικαιώματος. Βέβαια τα προβλήματα της υποστελέχωσης, σε όλους τους Δήμους, δε λύνονται μόνο με τις παρατάσεις των συμβάσεων, αλλά κυρίως με τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Σε αυτό είμαστε σταθεροί και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε ακόμη περισσότερο.».


Τέλος, ευχήθηκε σε όλους υγεία, να έχουν προσωπική και επαγγελματική ασφάλεια και χαρές σε εκείνους και τις οικογένειές τους.
Ως συμβολικό δώρο, η Δήμαρχος και Δημοτικοί Σύμβουλοι προσέφεραν δωροεπιταγές των 100 ευρώ στα παιδιά των εργαζόμενων, που πέτυχαν την είσοδό τους σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κατά την προηγούμενη χρονιά.