Κόρινθος, αποκάλυψη για τον 45χρονο Παλαιοχριστιανό: Είναι δημοτικός υπάλληλος στον δήμο Ερέτριας -Αμαρύνθου

Δημοτικός υπάλληλος στον δήμο Ερέτριας -Αμαρύνθου είναι ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» που ζουν σε λαγούμι στην Κορινθία.

Την αποκάλυψη έκανε η εκπομπή «Το Πρωινό» και σύμφωνα με τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας, ο 45χρονος, που σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ήταν δημοτικός υπάλληλος σε άλλο δήμο και εδώ και τρία χρόνια πήρε μετάταξη για τον δήμο Ερέτριας -Αμαρύνθου όπου εργάζεται με τηλεργασία, μέσω ίντερνετ.

Τι λέει ο δήμαρχος Ερέτριας -Αμαρύνθου για τον 45χρονο «παλαιοχριστιανό»
«Ενημερώθηκα και του έχω στείλει και έγγραφα να παρουσιαστεί. Έκανε δουλειά εξ αποστάσεως. Εγώ παρέλαβα τον δήμο αρχές του χρόνου. Από ό,τι βλέπω εγώ από τα χαρτιά του 2020 έγινε μετάταξη για λόγους υγείας στον δήμος εδώ, παρείχε υπηρεσίες εξ αποστάσεως, έτσι μας είχαν πει από την προηγούμενη διοίκηση. Εμείς βρήκαμε εδώ πέρα, είχε ένα έγγραφο από τον αντιδήμαρχος στις 16 του μήνα ότι δεν παρουσιαζόταν εδώ. Έστειλα έγγραφο στον εν λόγω κύριο, δεν παρουσιάστηκε και δεύτερο έγγραφο στις 13 του μήνα που τον καλώ σε απολογία γιατί δεν ερχόταν. Παρόλα αυτά όμως μέσα στην υπηρεσία, επειδή τα ψάχνω τώρα, τις δουλειές που του είχαν αναθέσει τις έκανε», δήλωσε ο δήμαρχος Ερέτριας -Αμαρύνθου Νικόλας Γουρνής στην εκπομπή.