Αγρότης ξεσπά στο Σύνταγμα: “Παράτησαν τα τρακτέρ και πήγαν τις βόλτες τους – Νιώθω πληγωμένος, όλοι εδώ χαχαχούχα” (video)

Εκτός από τον ενθουσιασμό των αγροτών για την μεγάλη συμμετοχή στο συλλαλητήριο της πρωτεύουσας, που έλαβε χώρα στο Σύνταγμα, υπήρξαν και κάποια παράπονα για τη στάση κάποιων από αυτούς.

Συγκεκριμένα, αγρότης από την Αταλάντη δήλωσε στην κάμερα του ΣΚΑΪ, ότι νιώθει πληγωμένος καθώς υπήρξαν – σύμφωνα με εκείνον – αγρότες που «παράτησαν τα τρακτέρ τους και πήγαν τις βόλτες τους».

Τι να κοιμηθώ ρε φίλε… Έχεις κάνει αγρότης; Ο αγρότης δεν έχει ώρα φίλε… Από την ώρα που θα σηκωθεί μέχρι το βράδυ, ο αγρότης είναι στο χωράφι. Μόνο η βροχή και το χιόνι μας σταματάει. Η μάνα μου στο χωράφι μας γέννησε, έξι παιδιά έκανε” είπε αρχικά ο αγρότης και στη συνέχεια είπε το παράπονό του:

“Δεν θέλω να βγάλω κάτι αρνητικό σε κάτι που έχει παρουσιαστεί μεγαλειώδες. Αυτό που έγινε δεν έχει ξαναγίνει για τους αγρότες, αλλά εγώ νιώθω πληγωμένος. Όλοι εδώ χαχαχούχα. Παράτησαν τα τρακτέρ και πήγαν τις βόλτες τους. Έτσι είναι ο αγρότης ρε; Ήρθαμε για ένα αγώνα εδώ. Γιατί ήρθαμε εδώ πέρα; Για να περάσει το ΠΑΜΕ και κάποιοι άλλοι; 20 χρόνια κάναμε να το ξεχρεώσουμε (σ.σ. το τρακτέρ). Να το παρατήσουμε;”