Σάλος με το «ιπτάμενο ψάρι» που χτύπησε ρεπόρτερ και τον έριξε στη θάλασσα – Viral το ξεκαρδιστικό βίντεο

Ένας ρεπόρτερ στην Νορβηγία δεν πίστευε ότι θα αποκτούσε παγκόσμια φήμη μετά το… ατύχημα σε live μετάδοση.

Ο δημοσιογράφος μετέδιδε την ενημέρωση για τον καιρό από την παράκτια πόλη Kristiansund με τη μανιασμένη θάλασσα ακριβώς πίσω του.

Από το πουθενά όμως ένα ψάρι πετάχτηκε ξαφνικά και βρήκε τον ανταποκριτή στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να σκοντάψει προς τα πίσω και να πέσει στη βραχώδη ακτή. Ο δημοσιογράφος έβγαλε μια κραυγή καθώς αμέσως βρέθηκε μούσκεμα από ένα τεράστιο κύμα και παραλίγο να παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά.

Ο David Jørgenvå, ο εικονολήπτης που κατέγραψε την viral στιγμή, ξέσπασε σε γέλια βλέποντας τη χαοτική σκηνή να εκτυλίσσεται. Το βίντεο αναδημοσιεύτηκε από το Rawsalerts και οι διαδικτυακοί χρήστες διασκέδασαν παρακολουθώντας το κλιπ.

Viral ο ανταποκριτής στην Νορβηγία που χτυπήθηκε από το «ιπτάμενο ψάρι»
Ένα άτομο χαρακτήρισε το σκηνικό ως ένα από τα πιο αστεία πράγματα που είχε παρακολουθήσει ποτέ και πρόσθεσε ότι η κραυγή του μετεωρολόγου την έκανε ακόμα πιο ξεκαρδιστική.

Το βίντεο με το «βιπτάμενο ψάρι» να ρίχνει κάτω τον δημοσιογράφο καιρού ήταν μια απόλαυση για τους διαδικτυακούς χρήστες. Κάποιοι είπαν ότι ένα από τα μέλη του συνεργείου πίσω από την κάμερα πρέπει να πέταξε το ψάρι στον μετεωρολόγο ως φάρσα.

Αρκετοί ξεκαρδίστηκαν με την ξαφνική κραυγή του δημοσιογράφου. Κάποιοι παρομοίασαν τη σκηνή με κωμικό σκετς. Κάποιοι άλλοι αναρωτήθηκαν γιατί οι δημοσιογράφοι βγαίνουν πάντα σε καταιγίδες ή άλλες φυσικές δυσχέρειες για να προβλέψουν τον καιρό, λέγοντας ότι θα μπορούσαν να το κάνουν και από ασφαλή απόσταση.