ΕΛΜΕ Εύβοιας – Γενική Συνέλευση σήμερα – Απεργία την Παρασκευή

Γενική Συνέλευση πραγματοποιεί σήμερα το απόγευμα η ΕΛΜΕ Εύβοιας, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για επαναπροκήρυξη απεργίας – αποχής και προκήρυξη τρίωρων στάσεων εργασίας. Επιπλέον η ΕΛΜΕ θα συμμετέχει στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχει οριστεί για την Παρασκευή 8 Μαρτίου.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Εύβοιας:

Μετά την εκ νέου προσφυγή του Υπουργείου Παιδείας στα δικαστήρια εναντίον της απόφασης της ΑΔΕΔΥ για επαναπροκήρυξη της απεργίας αποχής απο την ατομική αξιολόγηση, η ΟΛΜΕ μας καλεί σε νέες Γενικές Συνελεύσεις για να αποφασίσουμε νέα επαναπροκήρυξη απεργίας-αποχής από την Ομοσπονδία μας.
Ο αγώνας ενάντια στην αξιολόγηση-παρωδία που θα μετατρέψει τα σχολεία σε αρένες ανταγωνισμού και θα δυναμιτίσει το παιδαγωγικό κλίμα, συνεχίζεται.

Για αυτό σας καλούμε την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 και ώρα 7 μ.μ. σε νέα Γενική Συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας, ώστε συντεταγμένα να αποφασίσουμε τα επόμενα βήματα.

ΘΕΜΑΤΑ:

  1. Επαναπροκήρυξη απεργίας-αποχής από την ΟΛΜΕ
  2. Προκήρυξη τρίωρων εξακολουθητικών στάσεων εργασίας
  3. Επαναπροκήρυξη απεργίας-αποχής από τα πρωτοβάθμια (σε περίπτωση που οι παραπάνω μορφές κριθούν παράνομες
  4. Συμμετοχή της ΕΛΜΕ στην 24 ωρη πανελλαδική απεργία την Παρασκευή 8 Μάρτη, (3ωρη ΑΔΕΔΥ και 3ωρη ΟΛΜΕ) για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας αλλά και ημέρα που ψηφίζεται το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια
  5. Διάφορα
    Πρέπει να δώσoυμε ΟΛΟΙ/ΕΣ δυναμικό παρών!