Γ.Τσαπουρνιώτης “Η Λαϊκή Συσπείρωση για άλλα κόπτεται και άλλα ψηφίζει”

Απάντηση του Δημάρχου Λίμνης – Μαντουδίου – Αγίας Άννας, Γιώργου Τσαπουρνιώτη στο δελτίο τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για το 2024.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Διαβάζοντας το δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση” που προσπαθεί να αιτιολογήσει την αρνητική ψήφο της στο μεγαλύτερο τεχνικό πρόγραμμα στην ιστορία του Δήμου μας, προκαλούνται εύλογες απορίες!!
Η παράταξη που πρόσκειται στο ΚΚΕ από τη μία κόπτεται για την αντιπλημμυρική θωράκιση των οικισμών και από την άλλη δεν τα ψηφίζει!!!
Μιλάει για επισκευή των σχολικών κτιρίων, όμως η ψήφος της δείχνει το αντίθετο!!
Η προστασία των δασών είναι στον προϋπολογισμό και όχι στο τεχνικό πρόγραμμα και ενώ αυτό η Λαϊκή Συσπείρωση το γνωρίζει, το αποκρύπτει έντεχνα!
Για ακόμη μια φορά, θέλω να εκφράσω τις πιο θερμές ευχαριστίες μου στους συνεργάτες μου και στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για την καταπληκτική δουλειά που συνεχίζουν να κάνουν με αμείωτο ρυθμό. Οι δημότες μας βλέπουν και αναγνωρίζουν τις προσπάθειες και το έργο που επιτελείται και τους ευχαριστούμε για ακόμα μία φορά για την ηχηρή απάντηση στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές.