Μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Αναπτυξιακού Σχεδιασμού Στ.Ελλάδας, ο Γιώργος Σπύρου

Στο χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ συμμετείχε διαδικτυακά, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Χαλκιδέων Γιώργος Σπύρου, ο οποίος διορίστηκε μέλος της περιφερειακής επιτροπής αναπτυξιακού σχεδιασμού Στερεάς Ελλάδας.

Ο ίδιος μετά τη συνεδρίαση, σχολίασε:

Εκδόθηκε ομόφωνο ψήφισμα κατά της επιχειρούμενης εγκατάστασης μονάδας διαχείρισης βιομηχανικών αποβλήτων έξω απο τη βιομηχανική περιοχή στο όριο των δήμων Τανάγρας και Χαλκιδέων.
Επιμένουμε ότι πρέπει να γίνει διαχείριση των βιομηχανικών αποβλήτων της βιομηχανικής ζώνης Οινοφύτων/ Τανάγρας /Θηβών μέσα σε αυτή και γιά αυτή τη βιομηχανική περιοχή, αλλά όχι για το σύνολο της επικράτειας.
Ενημερώσαμε το ΔΣ της ΠΕΔ για τα περιβαλλοντικά προβλήματα του Δήμου Χαλκιδέων που θα επιδιώξουμε να συζητηθούν εκτενώς στο επόμενο Συμβούλιο.
Τέλος είναι τιμητικός ο διορισμός μου από την ΠΕΔ ως μέλους της περιφερειακής επιτροπής αναπτυξιακού σχεδιασμού Στερεάς Ελλάδας, θέση απο την οποία δεσμεύομαι να συμβάλλω θετικά στην αειφόρο ανάπτυξη της Περιφέρειας της Στερεάς και των δήμων της Ευβοιας.