Πληροφορίες ότι ο Αλέξης Τσίπρας προσέλαβε γαλλική εταιρεία για να ξαναφτιάξει το προφίλ του

Πληροφορίες ότι ο Αλέξης Τσίπρας επιχειρεί να ξαναφτιάξει το πολιτικό προφίλ του, μετά την παραίτησή του από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και τη ρήξη με τον Στέφανο Κασσελάκη στο πρόσφατο συνέδριο του κόμματος, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Τα σενάρια ενισχύονται από φωτογραφία που κυκλοφόρησε σήμερα και η οποία τραβήχτηκε σε πτήση της Aegean, την ώρα που ο κ. Τσίπρας ταξίδευε από Παρίσι προς Αθήνα, μετά τη συμμετοχή του σε συνεδρίαση του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Ο κ. Τσίπρας ταξίδευε στην οικονομική θέση, ντυμένος casual με τζιν παντελόνι, πουκάμισο και σακάκι και, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, διάβαζε κάποια έγγραφα.

Από τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε, ο πρώην πρωθυπουργός φαίνεται πως μελετούσε ένα ενημερωτικό μιας από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες στον κόσμο, με έδρα το Παρίσι, της Publicis Communications, με τίτλο «Rebranding – Alexis Tsipras». Από κάτω γράφει «Mars 2024» (Μάρτιος 2024).

Προ ημερών η «Καθημερινή» είχε γράψει ότι ο Αλέξης Τσίπρας λέει σε συνομιλητές του πως «είναι προφανές ότι χρειάζεται ένα rebranding», κάτι που, όπως φαίνεται από τα χαρτιά που έχει στα χέρια του, το έχει ήδη ξεκινήσει.

Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξης Τσίπρας πήγε χθες Πέμπτη στο Παρίσι προκειμένου να συμμετάσχει στη συζήτηση και ψήφιση της έκθεσης της Ντόρας Μπακογιάννη για την ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης, που διεξάγεται στην Επιτροπή Πολιτικών Υποθέσεων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού.